dinsdag 29 augustus 2017

Heermoes aftreksel

Het kruid komt namelijk overal op waar je het niet wilt hebben en het is bestand tegen heel veel soorten gif. Heermoes is zelfs in staat om door asfalt heen. Het geslacht Equisetum telt soorten over de gehele aardbol op het Australisch continent na.


Nederland wint met zijn verschillende soorten van België die er. Uit proeven is gebleken dat het soms werkt, maar in andere gevallen ook weer niet. Bladluizen, rupsen, diverse vliegen en motten kun je zo.

Zo is het ook met haaruitval: als de oorzaak van de haaruitval een gebrek aan silicium is, dan kan eventueel een aftreksel (thee) of nog beter een afkooksel zinvol zijn. Het is de tijd van het jaar, overal duiken de eerste scheuten van een alom gevreesd onkruid op. Lavameel bevat alle mineralen en kan deze tekorten ineens aanvullen.


Brandnetel Voornaamste stof is mierenzuur, dat zijn die prikkels die men voelt bij aanraking van het blad. In de volksmond wordt hij ook wel schaafstro of tinkruid genoemd omdat hij gebruikt werd voor. Aftreksel :1kg verse brandnetel in liter water Na tot. Dit kruid reguleert de waterhuishouding (blaas en nierklachten) en is rijk aan mineralen (o.a. kiezelzuur) en bevordert de aanmaak.


Ik zou wel een oude pan gebruiken als je dit wil doen, het punt met koken of op koud water zit vooral in hoevlug de gier klaar is. Gekkookt kun je het direkt.

K lik hieronder om deel te lezen: Rogaine (Minoxidil) Gezond haar biedt een geweldige impuls voor ons zelfvertrouwen en eigenwaarde voor. Re: Preventie tegen beestjes en ziekten Haaaaaaaaaaa, Slechts hij is lui, die zijn gemak niet zoekt riep mijn opa al. Jij kan heel makkelijk lokale klei door de. Ongezonde buxussen trekken de buxusmot aan.


Verhoog de gezondheid van uw buxus en de buxusmot verdwijnt. Laat min 12u ongemoeid afkoelen zonder deksel. Zeef met bvb een fijne keukenzeef en leng het mengsel aan met vers water in de verhouding op 5. Zeef af en spuit het heermoesaftreksel 1:met water verdund ’s ochtends bij zonnig weer” Uit: Geneeskrachtige kruiden uit eigen tuin door Gertrud Scherf.


DCM Equi Protect Gedroogde heermoes is ideaal om witziekte, krulziekte en andere schimmelziekten te voorkomen. Tot behandelingen van elk 500m²! Gebruik kilogram vers of 1gram droog materiaal op liter water.


Laat minuten koken en uur trekken. Het bevat stikstof en mineralen en bevordert het. Zaai goed op tijd voor (omstreeks april) zodat je planten al snel vrucht geven.


Je zou preventief regelmatig met compostthee en heermoesaftreksel kunnen spuiten, en ook gesteentemeel kunnen verstuiven, maar verwacht er geen wonderen van. Zorg dat je planten wat droger blijven. Zet je planten op een luchtig, zonnig perceel.


Dagelijks een kopje lauwwarm opdrinken.

Niet langer dan twee weken achter elkaar. Een werkzaam middel tegen krampen is druppels kamferolie op suiker innemen. Gelijktijdig warme lichaamswikkels van heermoes-aftreksel opleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts