woensdag 2 augustus 2017

Gootdrain gamma

Deze begin- of eindplaat met uitloop is geschikt voor een gootdrain of lijngoot en dient als eindplaat voor de gootdrain. Doordat de eindplaat is voorzien van een uitloop, kan het water van de goot nog steeds eenvoudig worden afgevoerd in het afvoersysteem. Zo voorkom je dat het water direct van de goot op de grond valt of tegen de gevel waait. Controleer de werking ervan daarom regelmatig of treedt preventief op.


En voor dakgoten waarbij de afstand vanaf onderkant dakpan tot bodem en vooropstand goot kleiner is dan 1mm. Het blad droogt op en waait weg.

Het is een kunststof gaaselement, dat in de lengterichting is doorgesneden. De elementen worden simpel in de goot aan elkaar gelegd. Met een bladvanger of gootdrain voorkomt u op een eenvoudige en effectieve manier dat de hemelwaterafvoer niet verstopt kan raken. Wildkamp heeft diverse bladvangers en gootdrains in het assortiment. Een ruim assortiment Tuinafwatering en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Deze is geschikt voor de mastgoot en kraalgoot. Vermijd dit vervelende en bovendien gevaarlijke klusje aan uw huis.


Maak eerst de dakgoot goed schoon, vervolgens kunt u de gootdrain er makkelijk in leggen door deze een beetje samen te knijpen.

Met een schaar kunt u de gootdrain makkelijk verknippen. Zorg ervoor dat de gootdrain elkaar een beetje overlapt om te voorkomen dat er troep tussendoor valt. Nieuw Ophalen of Verzenden. Diverse toepassingsmogelijkheden. Klussen doe je samen met GAMMA , doe-het-zelf is onze specialiteit.


Info over bladvanger dakgoot gamma. De bladvanger dakgootdrainage is standaard leverbaar in elementen van meter lang. Maar heb je wel exact meter, meter, meter of meervoud in meter nodig?


Ook elk jaar weer last van bladeren in de dakgoot? Met de gootdrain gaat u de bladeren in de dakgoot tegen! Plaats de gootdrain in de dakgoot en u heeft geen last meer van. Met de handige gootdrain van PVC Voordeel voorkomt u dit. De drain houdt grote materialen tegen.


Gootdrain is de oplossing tegen bladeren in de dakgoot! Hierdoor krijgen bladeren niet de kans om uw afvoer te verstoppen en kan het systeem het hemelwater snel en efficiënt afvoeren. Door de zwarte inkleuring van de gootdrain is deze bovendien UV bestendig en duurzaam. De gootdrain is recyclebaar en milieuvriendelijk. Met een gootdrain voorkomt u daarnaast dat uw dakgoot vol raakt met bladeren en er zodoende verstoppingen optreden.


Voor het eenvoudig voorkomen van verstopte en volgelopen dakgoten, is deze dakgootbeschermer een ideale oplossing.

Met deze set kan maar liefs meter dakgoot beschermt worden tegen bla egels, takken en ander vuil. De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bladvanger , meter lang. Met deze dakgootbeschermer voorkom je dat jouw goot verstopt raakt door bladeren, mos, kleine takken en ander vuil.


Een zwart gaas dat je vast klikt met de. Eigenlijk kan geen enkele afvoer op een plat dak zonder kiezelbak incl. Een dakgoot kan op den duur behoorlijk wat vuil verzamelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts