donderdag 17 augustus 2017

Little tikes watertafel piraat

Haal vandaag nog die watertafels in huis. Kies uit producten vanaf € 305. Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein.


Zijn gezicht sprak boekdelen toen hij de doos te zien kreeg! Hij was in de zevende hemel.

Na het openen van de doos hebben we de boot in een kwartiertje opgezet omdat er hier en daar schroeven aan te pas komen en een schroefmachine. Vind winkel Dit artikel is online uitverkocht. Bekijk de winkelvoorraad voor de beschikbaarheid in de winkel.


Little Tikes Watertafel Piraat. Deze watertafel is één groot spetterend avontuur.

Pomp het water omhoog, vul de emmer en laat de piraat van de glijbaan glijden. De beste verkoeling op een mooie zomerdag. Gooi jij het anker vast uit? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Schip ahoy bereid je voor op een spetterend avontuur met deze little tikes watertafel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.


Alle merken voor de laagste prijs. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Waan je op zee, als een echte piraat.

Er zitten twee speelfiguren bij, een haai die water spuit, een waterkanon, een op te halen anker en een stromende fontein die geactiveerd wordt door het water op te pompen. Meer informatie vindt je hier. Kinderen beleven de leukste zomer ooit.


De vrolijk gekleurde tafel bevat een prachtige fontein en allerlei leuke accessoires. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een middag vol waterplezier! Elders te koop bij Bol voor €599. Claim jouw persoonlijke gratis shopping coach!


Met deze watertafel kunnen kinderen volop hun fantasie laten spreken. Het bijzondere van deze watertafel is namelijk dat deze wordt geleverd inclusief leuke speelattributen zoals twee speelfiguren, een haai die waterspuit, een waterkanon en een op te halen anker. Outdoor Play - Duration: 4:15. Voor kinderen van tot jaar.


Unlimited DVR storage space.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts