maandag 14 augustus 2017

Cabanon mercury

Hotel in Santa Susanna, Costa Brava. Vind nu je volgende vakantie. Bekijk online of in onze Winkel in Schijndel. Cabanon staat voor topkwaliteit! Het framesysteem maakt eenvoudig opbouwen en afbreken mogelijk.


Een sportief model dat snel opgezet is.

Vouwwagens van topkwaliteit Alle vouwwagens. Nu bij De Wit Schijndel, nr. De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen! De cabanon mercury basic is een zeer ruime en sportieve.


Het showmodel is een mercury met luxe keuken € 8. Nu met gratis avant garde pakket twv € 699. Ook is de Mercury verrassend ruim en door zijn ronde vorm en afgeronde hoeken ook nog eens erg sportief! The trailer tent can sleep 4-people with the optional underbed tents.


Inside the cabin area there are two double beds which both have a slatted bed base.

De bermkeuken wordt ondersteund door vier solide poten, die uiteraard verstelbaar. Deze vouwwagen is een aantal weken verhuurd geweest deze zomer. Beiden zien er quasi hetzelfde uit en hebben quasi dezelfde omvang.


In Amersfoort, aan de Nijverheidsweg-Noord 8 vindt je onze showroom. Ook voor een gebruikte vouwwagen, mét BOVAG garantie, ben je bij ons aan het juiste adres. Laadvermogen: 4kg Aanvullende opties en accessoires D. Dé kampeerwinkel van Nederland.


Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Wij zetten onze Mercury op in iets meer als een half uur met zijn tweeen. Inclusief inruimen, plaatsen keuken, tassen, extra tenttapijt ter bescherming, koelkast etc etc zitten we met uur voor de vw. Met een aantal keer oefenen raak je goed op elkaar ingespeeld en staat hij zo. Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF.


Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. De ronde vorm van de Mercury geeft deze vouwwagen een sportief uiterlijk en is dankzij slechts vier boogstokken makkelijk op te zetten. De materialen geven u de beste bescherming onder bijna alle weersomstandigheden en bovendien veel comfort.


Het afwerkingniveau is hoog, wat natuurlijk ten goede komt aan de levensduur. Retrouvez toutes les caravanes pliantes en toile très résistante pour des vacances nature tout confort ! Lodge, la caravane pliante en toile très résistante pour des vacances nature tout confort !

Deze luxe panorama luifel kan direct aan de wagentent worden vastgeritst. Ideaal voor een overnachting of doortrek vakantie. Nieuwprijs is ruim het dubbele. We hebben er nog wat dingen bij aangeschaft zoals een tenttapijt, lekkere stoelen, twee kastjes en natuurlijk alle kampeerbenodigdheden als servies enz.


Wij raden deze vouwwagen aan vanwege zijn opzetgemak. Mercury : the trailer tent with a durable canvas for a comfortable nature holiday! We starten met de Malawi, een eenvoudige en snel opzetbare tweepersoons vouwwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts