donderdag 28 augustus 2014

Bosmaaier cranenbroek

Specialistisch advies nodig? Shop direct bosmaaiers online. Beslist de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!

Hij is voorzien van een automatisch snijdraad voedingssysteem. Met deze bosmaaier kunt u struiken, netels, grotere takjes en dikke ondergroei efficiënt snoeien. De bosmaaier heeft een tank met een capaciteit van liter.


Wanneer u het snijdraad g. Deze word daar ter plaatse achter gesloten deuren in elkaar. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.


Deze bosmaaier is ideaal voor alle lichte en zware trim- en strimklussen in je tuin.

Hij heeft een tweetaktmotor die de lucht koelt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de motor overv. Deze spoel is geschikt voor de McCulloch TLCS grastrimmer, TCS grastrimmer, Trimmac grastrimmer, BPS bosmaaier of BPS bosmaaier. Met een grasmaaier kun je niet altijd hoog, stug gras of jonge beplanting maaien. Daar gebruik je een bosmaaier voor. Kies een bosmaaier met een maaidraad of met een maaiblad.


Het blad is stevig en slijt ook minder snel dan draad. Een benzine bosmaaier is veel krachtiger dan een elektrische -of accu motorzeis. Stihl, Husqvarna, Garland met Honda 4-takt motor en natuurlijk ons eigen merk.


Tuin-Tools met 53cc Kawasaki bosmaaier. Bosmaaiers tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online. Wil je op een gemakkelijke manier de graskanten knippen?


Onze merken bosmaaiers zijn o. Dit kan heel goed met een grastrimmer. Moet je wat ruiger terrein te lijf gaan denk dan eens aan een bosmaaier. Welkoop verkoopt trimmers en bosmaaiers van de merken STIHL, Stiga en WOLF-Garten.

Werk je rondom het huis dan gaat dit heel goed met een machine met snoer. Een schouder riem is ook voorzien. Zo wordt je bosmaaier of combitool gratis bij je thuisbezorgd!


En bestel je op een werkdag vóór 16:0 dan heb je je nieuwe machine de volgende werkdag al in huis. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Maak de bosmaaier nog veelzijdiger met een dubbelzijdige heggenschaar, zodat u in beide richtingen kunt snoeien. Het mes wordt beschermd door een antibreukkap.


Elektrische en benzine bosmaaiers zijn een onmisbare hulp voor in iedere tuin. Zo zijn bosmaaiers gemakkelijk en comfortabel te bedienen. Na weken was de steel kapot gewoon over gegaan waar.


Er zijn ook bosmaaiers waarbij je kunt wisselen tussen beiden. Bij de aanschaf van een bosmaaier let je er vooraleer op dat je kiest voor een type dat aansluit op het werk wat je ermee wilt doen. Hoe sterker de motor, des te zwaarder ook het apparaat.


Cranenbroek verkoopt ook gereedschappen van bekende dure merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts