woensdag 13 augustus 2014

Hocker steigerhout

Hockers voor iedere inrichting! Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Kies uit 1producten vanaf € 355. Bekijk ons unieke assortiment hockers. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De hocker of ook wel BLOK elementen genoem zijn zeer leuk en geschikt om diverse variaties mee te maken. De hocker is te behandelen met een wash, hierdoor is de hocker waterafstotend.

Deze hocker is gemaakt van nieuw steigerhout. White wash, grey wash en black wash. Wat Bevat de levering van de hocker steigerhout ? Goed verzinkte tuinhout schroeven.


Gebruikt materiaal voor deze steigerhouten hocker bouwpakket. De hockers zijn zeer leuk en geschikt voor diverse doeleinden! Let op: niet alle kleuren zijn geschikt voor buiten, wel met een extra blanke. Deze steigerhouten hocker is ook te bestellen met een kussen in vele kleuren. Voor afmetingen en diktes geven wij u graag persoonlijk advies.


Mail of bel ons voor een offerte. Op deze steigerhouten hocker ( oftewel tafel) kan u heerlijk een benen op leggen of uw koele drankje op zetten. Mooie degelijke douglas steigerhouten hocker. De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven.


In de handleiding staat duidelijk omschreven hoe je het betreffende meubel in elkaar zet. De zijkanten worden tot bijna op de grond dichtgemaakt. Shop hockers online vanaf € 699.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. We maken de hocker standaard net zo hoog als de zittingen van de meubelen, dat is 40cm hoog.


Voordeel van dezelfde hoogte is dat ze eventueel aan de bank te schuiven zijn en daardoor ook als voetenbank gebruikt kunnen worden. Steigerhouten dicht tafeltje, ook wel hocker genoemd. Dichte hocker van steigerhout voor zowel buiten als binnen.


Verkrijgbaar in alle maatvoeringen. U kunt ook kiezen voor onze impregneer, hierdoor behoudt het meubel zijn natuurlijke uitstraling. Een steigerhouten hocker is in allerlei afmetingen te bestellen. Zit uw model of afmeting er niet bij laat het ons dan weten.


Een hocker is hierdoor te gebruiken als bijzet tafeltje, extra stoel of chase longue. Het is mogelijk om een kussen op de hocker te nemen voor extra comfort! Bent u op zoek naar een mooie steigerhouten tafel of hocker ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Bij Blankhout Meubelhal vindt u allerlei eettafels en hockers. Het is een mooi stevig materiaal dat ideaal geschikt is voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts