dinsdag 12 augustus 2014

Kinderpretland in weert

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kinderpretland is de leukste speeltuin van Zuid-Nederland! Mooi of slecht weer, je kan altijd lekker bij ons komen spelen!


Kom jij lekker ravotten in onze binnenspeeltuin?

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Komt u met het OV naar ons? Dan neemt u bij het NS station Weert LIJN (BRAVO) naar Eindhoven en stapt uit bij de halte GEURTSVENWEG.


Op doordeweekse dagen hebben wij ook peuterochtenden. Hier geldt een speciaal tarief. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland.

Binnenkomst voor 11:uur. Normaal € nu voor maar € 50. Na een geweldige middag door de bomen hebben te geklommen bij klim bos weert hadden we aaneengesloten een bbq bij kinderpretland.


Niet te geloven wat een slechte service. Buiten zijn er onder andere schommels, een kabelbaan en waterplas met een touwbrug. Beste resultaten voor kinderboerderij weert op Finecomb.


Weer of geen weer, hier kan altijd gespeeld worden. In de binnenspeeltuin is het een grote jungle, waar kinderen uren kunnen spelen, klimmen, springen en glijden. Durven ze niet van onze free-fall glijbaan?


Dat is geen probleem, want ze kunnen ook van een van de andere glijbanen afzoeven om weer op de begane grond te komen. In Weert brengt de diversiteit en identiteit van Weert optimaal voor het voetlicht. De site biedt een zo compleet mogelijke evenementenkalender, een overzicht van allerlei activiteiten die je in Weert kunt ondernemen en de mooiste etablissementen om te eten, te drinken of te overnachten. Een deel is namelijk binnen en bij mooi weer kan je ook buiten spelen. Buiten kun je je lekker uitleven op de speeltoestellen.


Een gedeelte van de wedstrijdroute speelt zich ook af nabij ons recreatiegebie waardoor er stremmingen in het verkeer zijn. Destijds waren geen of nauwelijks buitenspeeltuinen in Nederland.

Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Een leuk dagje weg voor kleine en grote. Verzin een leuke naam voor onze walvis mascotte! Verstuur via onderstaand contactformulier je idee voor de naam van onze walvis mascotte. Leuke speeltuin in Weert , goedkoop vergeleken met andere speeltuinen omdat je hier wel zelf eten en drinken mee mag nemen.


Klimmen in het Klimbos is een leuke, uitdagende activiteit in een natuurlijke omgeving. Het Klimbos in Weert heeft parcoursen. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel.


Pakjesavond zijn we tot 17. Zwemlessen gaan wel door tot 18. Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. Bij droog weer is het buitengedeelte geopend.


Laco Weert BV neemt vanaf die datum alle activiteiten over. Zeker 3kinderen springen, glijden, roetsjen of eten frietjes. Zintuigenpark Weert DOWNLOAD DE FOLDER VAN ZINTUIGENPARK WEERT In het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man in Weert worden de zintuigen Zien-Horen-Voelen-Ruiken-Proeven op een speelse manier geprikkeld.


Klimbos Weert ligt in recreatiegebied de IJzeren Man in Weert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts