dinsdag 12 augustus 2014

Brabantia brievenbus wit

Brievenbussen tegen lage prijzen. Bestel hier brievenbussen online. Alle merken brievenbussen. Vind brievenbussen online. Altijd de beste deal voor jou.

Ruim aanbod brievenbussen. Kies uit 7producten vanaf € 50. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Brabantia brievenbus op Vergelijk.


Het is een erg fijne brievenbus , past veel in! We hebben hem zelf aan de muur hangen en dat werkt goed. Hij is makkelijk op te hangen.

Het enige wat jammer is, is dat er niet standaard een brievenbuspaal bij zit, zodat je hem in de tuin kan neerzetten. Deze brievenbus is bij uitstek geschikt voor grotere poststukken zoals postordercatalogi. Door toepassing van geluiddempende materialen is de brievenbus erg stil, dat is wel zo prettig als de krant vroeg in de ochtend wordt bezorgd. De voorzijde van de B1scharniert naar beneden open. Door de opvangbak blijft de post schoon.


Bode deponeert post aan voorzijde via de inwerpgleuf. Enige nadeel is dat de klep na de post wel open kan blijven staan. Bij een inwerp opening bovenaan de brievenbus zal dit dichtvallen. Inwerpopening van deze brievenbus zit aan de bovenzijde en is voorzien van een regendichte klep. Ook geschikt voor grotere poststukken zoals een postordercatalogus.


Kan verzonden worden tegen meerprijs tnt post met tracktracecode 95. Geschikt voor bevestiging aan een muur of op een paal. Prullenbakken, wasmanden, keukenweegschalen en droogmolens zijn bekende producten van hen.


De RVS brievenbus is weerbestendig en spatwaterdicht en is ideaal voor zowel grote als kleine poststukken. De perfecte brievenbus voor ieder huishouden!

Betaal slechts € verzendkosten. Deze Decayeux D1brievenbus heeft een extra grote inhoud voor een grote hoeveelheid post. Onder andere staande brievenbussen, vrijstaande kolombrievenbussen en brievenbussen voor aan de muur. Let bij het plaatsen van je brievenbus op waar je deze neerzet, deze moet natuurlijk wel goed in het zicht staan voor de postbode. Gebruiksvriendelijke en moderne brievenbus in de kleur wit.


De inworp opening van deze wandbrievenbus bevindt zich aan de bovenzijde onder de klep. Grotere poststukken, brievenbuspakjes en kranten kunnen zo gemakkelijk in de brievenbus gedeponeerd worden. Het post uitname deurtje bevind zich aan de voorzijde. Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig. Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht.


Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus. Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus. Voor iedereen is er een afvalemmer in de juiste vorm, kleur of maat. Denk aan een klein prullenbakje voor de badkamer of juist een prullenbak met meerdere vakken voor in de keuken.


Zodat je afval makkelijk kunt scheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts