dinsdag 26 augustus 2014

Blokhut richard

Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Richard 200x200cm, uitgevoerd in 28mm wanddelen, standaard geleverd met een enkele deur, echt glas en dakleer.


Blokhut richard

Blokhut Richard - 200x200cm - 28mm. De blokhut beschikt over een brede enkele deur, en wordt gratis thuis bezorgd! Tuinhuis Richard is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Deze onbehandelde tuinberging heeft een puntdak en wordt standaard met dakleer 10mals dakbedekking geleverd.


U kunt dit model gebruiken als handige opbergruimte, tuinschuurtje of dergelijke. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk staan uw spullen veilig achter slot en grendel. Fonteyn levert dit model inclusief dakleer. De Tuindeco blokhut Richard is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren.


Blokhut richard

Uitgevoerd met een enkele deur met glas en losse roedes welke naar wens wel of niet. Dit compacte tuinhuis, met de afmetingen 200x200cm, is uitermate geschikt voor de kleine tuin. Ideaal voor opslaan van tuingereedschappen en fiets(en). Stel eenvoudig uw tuinhuis samen met alle mogelijke opties. Dompel-Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut , omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere hout-aantastende processen.


Na aflevering is de blokhut direct geschikt voor het opbouwen. Naar verloop van tijd zal uw blokhut gaan verweren. Een blokhut met een tijdloos ontwerp en een simpel, praktisch doel. Een paar vierkante meters aan opslagruimte, beschermd tegen weer en wind is wat de Richard aanbiedt. Opgebouwd uit onbehandeld vuren en gemakkelijk te schilderen met een laagje verf of beits naar keuze.


Tuinschuur Richard is voorzien van een enkele deur met raam met enkel glas. Het zadeldak van de tuinhuisje Richard is iets hellend. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af. Met een wanddikte van 28mm is blokhut Richard een degelijke blokhut voor het opbergen van uw spullen. De blokhut heeft een afmeting van 200x200cm en een funderingsmaat van 180x180cm.


Richard heeft alleen ramen in de deuren en die zijn gevuld met enkel glas. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen?


Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Laat uw blokhut , buitenverblijf of overkapping vooraf fabrieksmatig impregneren. Dit is goed voor een langere levensduur. Ideaal als voorbehandeling of als basis om uw blokhut in uw gewenste kleur over te schilderen.


Let wel: levertijd kan hierdoor verlengd worden. Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag.


Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Wordt door Onlinetuinhout. Wij zullen u dan van uitgebreid advies voorzien over de blokhut die bij uw wensen en budget past. Nederland (m.u.v. de Wadden) thuisbezorgd. U kiest eerst de gewenste blokhut uit ons ruime aanbod van meer dan 1blokhutten.


Deze voegt u via de productpagina toe aan uw winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts