donderdag 7 augustus 2014

Larix palen 15 x 15

Voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze vierkante 1x 1mm balk of paal is onbehandel vers gezaagd (ongedroogd), hartvrij gezaagd (dus minder kans op scheuren), licht ruw en geschikt voor het bouwen van een terrasoverkapping. De stevige lariks palen zijn centimeter breed en worden veelal gebruikt voor grote overspanningen of draagconstructies.


Goedkoop en snel geleverd. Dit natuurlijke proces zorgt ervoor dat het hout eigenschappen van hardhout krijgt.

Golfplaten tuinhout lariks palen. Larikshouten palen 1x 1mm – Vanaf € 1per meter! Eigenschappen lariks palen. Als u een constructie bouwt met lariks palen , weet u dus zeker dat deze lang mee gaat, bijzonder sterk is en goed in de buitenlucht kan verkeren.


Lariks hout is dan ook de perfecte basis voor iedere constructie. Toe te passen als fijn bezaagde constructiepaal. Het hout biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding, daarbij gaat deze houtsoort maar liefst tot jaar mee.


Lariks is zeer populair vanwege de aantrekkelijke prijs en mooie warme kleuren. Indien u lariks en douglas hout boven de grond monteert is de levensduur circa jaar.

GW-3van het merk Remmers is een niet filmvormend verfsysteem voor de zaagkanten of voor het schilderen van nieuwe palen , balken of planken. D groothandel voor particulier en zakelijk. Ons totale assortiment is erg breed. Koop deze of andere lariks douglas hout aanbiedingen goedkoop bij Houtindetuin B. Paalhouders met en zonder punt paalkap.


Lariks douglas houten planken staat garant voor een jarenlange kwaliteitservaring. Bekijk alle varianten, en bestel uw douglas planken direct online! Van Biezen Doulashout: levert douglas balken en douglas planken voor lage prijzen. Larix overkapping voorzien van 28mm larix gepotdekseld met jaar garantie.


Op de hoeken en tussen de wanden in zitten larix palen x 15cm. Het dak is uitgevoerd als gebroken kap, voorzijde 220cm, achterzijde 180cm. Als dakbedekking is gekozen voor VHV dakpannen zwart met gevelpannen en larix boeidelen.


Groot assortiment douglas palen. Prachtige houten berging met overkapping op palen van larix x 15cm. Uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren. Dak voorzien van geglazuurde dakpannen. Larix balk x 15cm 400cm lang.


Leverbaar in de lengtes: 200cm, 300cm, 400cm en 500cm. Er zijn nog geen beoordelingen.

Fijnbezaagd en geschaafd hout, in diktes en lengtes van tot m. Larix balk x 15cm 500cm lang. Douglas paal 150x1mm fijnbezaagd 2m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts