maandag 25 augustus 2014

Acer shaina

Bekijk ons uitgebreide Acer assortiment. Specialistisch advies nodig? Welkom bij de Acer ICT winkel. Laat je inspireren door ons grote aanbod Acer. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. De Acer palmatum ‘Shaina’ is één van de meer dan 2varianten van de Acer palmatum. Het verschil met de gewone Acer palmatum is dat het blad niet gewoon groen, maar bloedrood is. Verder is deze plant een dwergvariant, waardoor de max. Het belangrijkste kenmerk zijn de vele kleine rode esdoorn bladeren die dicht bij elkaar aan de twijgen zitten en die deze sierheester een gedrongen groei geven.


Acer palmatum “Shaina” En opvallende, klein blijvende Japanse esdoorn met twee tinten roo handvormig blad. Het voorjaarsblad wordt naar de zomer toe donkerder van kleur en de nieuwe scheuten zijn dan weer helderrood. Zeer geschikt als kuipplant.


Hoogte na jaar 1-meter, afhankelijk van grondsoort en standplaats.

Genus Acer can be deciduous trees or large shrubs with paire often palmately-lobed leaves and small flowers followed by characteristic winged fruits. De bladeren zijn bruinrood van kleur. In de herfst verkleurt het blad rood-oranje. Deze tuinplant is goed toe te passen in de kleinere border.


Door de plant aan te binden en te leiden kan een plant er ineens heel anders uitzien. Dat is precies gebeurd bij deze zuilvorm. Wil je toch snoeien, dan kun je dit het beste niet doen in het voorjaar in verband met sapstromen.


De ‘Shaina’ groeit goed op vele verschillende grondsoorten, met als voorkeur een licht zure bodem. Het is een kleinblijvende, semi dwergvorm, traaggroeiend met een dicht vertakte kroon en hangende takken. Goed toe te passen in de kleinere border.


It was first discovered growing as a witches broom and as such is a very compact grower. In autumn it turns shades of re marroon and pink. Kan toegepast worden in plantenbakken of als solitairplant.


Let op: met deze afbeeldingen trachten wij een zo goed mogelijk beeld van de werkelijkheid te. Fantastic bright red spring leaves turn a brilliant dark red in summer, followed by bright crimson in autumn. Het blad kleurt mooi roodoranje in het najaar.


Corte de vídeo de un ejemplar de Shaina en verano. Deze langzaam groeiende struik is geschikt als blikvanger in ieder type tuin.

Prachtige roodpaarse bladeren die in de herfst naar helder rood kleuren. De ‘ Shaina ’ mag zeker niet ontbreken bij jou in de tuin. It is native to Japan, Korea and China.


General plant form is rounded to broad-rounde often with low branching.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts