vrijdag 15 augustus 2014

Lijngoot tuin

Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Weerbestendige Ubbink bakgoten. Ontdek het Ubbink assortiment! Van tuinhout tot sierbestrating! Eenvoudig online bestellen.

U afwatering is met onze kunststof lijngoten 1 in orde. Door het geringe graafwerk is een lijngoot vrij makkelijk zelf op bijna elke plaats te installeren. Lijngoten zijn relatief klein, waardoor het vrijwel niet opvalt. Een ruim assortiment Tuinafwatering en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Lijngoot : dé optimale afvoergoot voor lijnafwatering van regenwater in uw tuin. Een lijngoot wordt ook wel een afvoergoot of draingoot genoemd.

Hij is verantwoordelijk voor de lijnafwatering van regenwater van uw tuin , parkeerplaats en rondom uw woning en schuur. Een tuin met veel bestrating is zeer praktisch en kan erg mooi zijn. Een nadeel is dat er vaak langdurende waterplassen blijven staan, omdat het regenwater nergens heen kan. De Hydroblob Slimline maakt een einde aan dit probleem, zonder dat er een aansluiting is op het riool! Deze lijngoot wordt gebruikt in de bestrating van uw terras of tuin.


Het water wordt over de volledige gootlengte opgenomen en afgevoerd. Wateroverlast wordt niet per definitie veroorzaakt door (te) veel bestrating in uw tuin. Maar regenwater moet uiteraard wel afgevoerd kunnen worden.


Door dit regenwater te infiltreren in uw eigen tuin voorkomt u overlast in uw wijk en maakt u uw eigen tuin meer zelfvoorzienend op het gebied van water: uw planten zijn er blij mee. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien die zijn afgestemd op uw behoeften. Met onze hulp kunt u water op een eenvoudige en praktische wijze afvoeren.


Dit is ook de reden dat wij de lijngoot hebben ontwikkeld. Regenwater houdt je het makkelijkst in de tuin met behulp van ACO RainBloxx 200. Het regenwater wordt snel opgenomen door de RainBloxx en geleidelijk weer afgegeven aan zand en tuinaarde.


Op zoek naar lijnafwatering? Het is van belang dat het overtollige regenwater snel afgevoerd kan worden.

Wildkamp beschikt over een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit lijngoten, voor elke toepassing bieden we een oplossing. Bekijk alles met lijngoot ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Dankzij het brede assortiment biedt dit merk altijd de juiste oplossing voor de lijnafwatering rondom het huis. Het omvat draingoten voor waterafvoer vanuit uw tuin en terras. De vele verschillende modellen bieden goten voor licht- en zwaar verkeer. Veel mensen krijgen na een flinke regenbui te maken met een tuin die volledig blank staat. Dat is natuurlijk erg vervelen maar gelukkig valt dit probleem perfect te voorkomen.


In het merendeel van de gevallen wordt het blank staan van de tuin namelijk veroorzaakt door een lijngoot die niet langer in orde blijkt te zijn. Een afvoergoot tuin heeft overigens nog een ander voordeel. Bij prachtig zomerweer wordt het zwembadje voor de kinderen met water gevuld. Wanneer het tijd is het leeg te laten lopen, zal de afvoergoot tuin er voor zorgen dat het snel weg kan. Of, misschien wilt u de vijver leeg laten lopen om hem te onderhouden en dan opnieuw te vullen.


Met een lijngoot kunt u eenvoudig regenwater van straatwerk afvoeren, dit voorkomt hinderlijke plassen of zelfs verzakkingen van uw terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts