woensdag 27 augustus 2014

Betafence panelen

Betafence Classic prijzen vergelijken. Bestel nu bij onze webshops! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie tuinartikelen hier!


Tuinartikelen voor de laagste prijs. De panelen hebben aan één zijde verticale prikkels van mm, naar boven te plaatsen vanaf paneelhoogte 1.

De horizontale 3D versterkingen geven de Bekafor Classic panelen extra stevigheid. De maasgrootte is 1x mm. Het plaatsen van een schutting, tuinomheiningen en tuinschermen wordt een koud kunstje! Aan een zijde zijn de panelen voorzien van prikkels van cm. Voor een maximale veiligheid zijn de mazen: 1x 7mm.


Hierdoor heeft u een zeer degelijk tuinafscheiding, maar ook de natuurlijke uitstraling van hout waarmee u bovendien direct privacy creëert in uw tuin. Van metaal tot PVC en natuurlijk hout, u vindt uiteraard de oplossing die aansluit bij uw behoefte en stijl. Op zoek naar een goed omheiningssysteem voor in je voor- of achtertuin?

De panelen zijn gemaakt van geplastificeerd staaldraad en daarom erg stevig en vormvast. Ze worden vervaardigd uit verzinkt staaldraad en vervolgens geplastificeerd in PVC groen of antraciet. Deze kunnen naar boven of onder geplaatst worden. Verzinkt, gepuntlast en geplastificeerd.


Draadafsluitingen zijn verkrijgbaar onder de vorm van panelen. Panelen met horizontale versterkingen. Leverbaar in diverse maaswijdtes en sterktes. Dan is Hekwerkshop jouw ideale webwinkel. Ook draadafsluitingen, tuinschermen en poortautomatisatie.


De draden zijn gegalvaniseerd en krijgen meestal een groene coating als bescherming mee. Nodig, want zo’n kunststofbekleding maakt dat de draad quasi levenslang meegaat. Je kunt ook kiezen voor een afsluiting met panelen waarbij geen spandraden nodig zijn. Deze panelen zijn wel iets duurder, maar wel steviger en makkelijker te plaatsen. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel.


Altijd de beste deal voor jou! Een afsluiting op rollen of eentje met panelen ? Set houten latten voor Bekafor Classic panelen. Kies uit verschillende materialen, met verschillende designs en kies uit verschillende hedendaagse kleuren.

Bovendien krijg je jaar garantie op je tuinpoort. Bent u op zoek naar de prijs van een Bekafor classic paneel hekwerk? Deze vind u in onze hekwerk webshop!


U kunt een Bekafor classic paneel hekwerk namelijk online bestellen. Dit doet u door allereerst de door u gewenste afmeting te kiezen, en vervolgens het aantal panelen in het Winkelmandje te plaatsen. Dubbel opendraaiend tuinhek met betafence decofor panelen zware inox scharnieren (zie detailfoto) met cilinderslot kleur: zwart ho.


De extra zware draaddiameter (mm) garandeert extra veiligheid. Meerdere panelen kunnen boven elkaar geplaatst worden. U kunt dan kiezen uit een enkele poort of een dubbele poort. Dubbelstaafmat hekwerk is speciaal ontwikkeld voor zwaardere gebruikseisen. Nu in de aanbieding van € 10voor € 881!


Strakkere vormen en nieuwe materialen vragen ook om nieuwe, aangepaste afsluitingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts