woensdag 6 augustus 2014

Pyrus salicifolia pendula kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Het vele regelmatige snoeien zorgt ervoor dat de takken zich meer gaan vertakken en de bolvorm steviger wordt. Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop. Vanaf april komen er witte bloemen aan de sierpeer en in het najaar zitten er kleine sierpeertjes aan de boom.


De wilgbladige treur sierpeer is gewchikt voor elk tuintype. Ten slotte heeft deze treur sierpeer weinig onderhoud nodig.

De boom is geschikt op de meeste grondsoorten. Het snoeien van de sierpeer kan in Juni en tussen November en Februari. U kunt daardoor het hele jaar deze boom kopen en planten. Zet de boom op een zonnige of halfschaduwrijke plaats in uw tuin. Zijn dunne, grijze twijgen met daaraan de zilvergrijze, viltig behaarde bladeren geven uw tuin kleur en een chique uitstraling.


De groeiwijze is hetzelfde als een treurwilg daarom word deze boom ook wel de wilgbladige peer genoemd. Treursierpeer op stam kopen , voor de tuin, bij de specialist BetuweBomen. Aparte boom met grijze bladeren.

Deze sierboom heeft witte bloesem in de lente en kleine sierpeertjes in de herfst. Deze boom heeft een hoge sierwaarde! Wordt als wortelgoed of in pot geleverd.


De pyrus salicifolia is een boom met een geheel eigen karakter. Fijn grijsgroen blad op zeer fijn en dicht vertakt hout. Mocht de boom op een bepaald moment toch te groot worden, is het verstandig te snoeien voor de bloei. Wanneer de wilgbladige peer niet gesnoeid wordt, kunnen de wilgachtige takken naar verloop van tijd de grond bereiken. Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen.


Zou iemand weten waar je een pyrus salicifolia in niet-treurvorm zou kunnen aankopen ? Gent, Zuid O-Vl of Zuid W-Vl)Of is het mogelijk toch een onderbeplanting (genre rhodo, hydrangea) te behouden en erboven enkele pyrus pendulavormen aan te planten ? De peertjes zijn wel eetbaar maar erg bitter van smaak maar wel geliefd bij vogels. Een aantrekkelijke boom voor in uw tuin, en de siertreurpeer is goed winterhard. De bladeren zijn smal grijs van kleur en hebben wat weg van het blad van een wilgenboom. Vandaar dat deze boom in het Nederlands wilgpeer of wilgbladige peer wordt genoemd.


Opvallend aan deze boom is het grijs viltige bla dat lijkt op het blad van een witte wilg. De schors van de stam is zilvergrijs. In het najaar komen er vruchten aan de boom.

De treurpeer is een goed winterharde boom. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België,. Pyrus Salicifolia Pendula of treurpeer. Het opvallende donkerrode blad behoudt ook in de zomer zijn kleur. In de herfst wordt deze scharlakenrood en verschijnen er rode vruchten met een vleugelvorm aan de boom.


Dat kan bij Ten Hoven Bomen. Toch is dit een soort perenboom, die ook wel treurpeer wordt genoemd. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien. In de dak-vorm levert dat een zeer fraai en bijzonder beeld op.


De verschillen tussen deze twee soorten leggen we hieronder uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts