donderdag 14 augustus 2014

Houten plantenbak met klimrek

Tot korting op unieke klimrekken - Top klantenbeoordelingen - Bestel nu! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Groot aanbod tuinartikelen online! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Houten plantenbak met klimrek - liter.

Deze houten plantenbak heeft een ingebouwd klimrek en voegt een beetje charme toe aan je buitenruimte. Het ingebouwde klimrek biedt goede steun voor klimplanten. Fleur jouw terras op met deze mooie duurzame grote plantenbak met klimrek.


U kunt er ook voor kiezen zelf een plantenbak te maken. Deze plantenbak kan perfect gecombineerd worden met het kleinere model van liter. Hoe u dat doet en wat u nodig heeft kunt u zien op Gamma. Iedereen heeft z’n eigen voorkeur wat betreft materiaal voor de tuininrichting. De bovenkant van het klimrek is gebogen afgewerkt waardoor het klimrek mooi en hoog is.


Tijd om je zelfgemaakte, houten plantenbak mooi af te werken!

Deze bak in naturel kleurig grenenhout heeft een inhoud van ca. Schuur de plantenbak eerst netjes met een schuurmachine. Vul alle schroefgaten vervolgens met kneedbaar hout. Tot slot kun je de plantenbak beitsen. Doe dit in twee lagen en schuur de plantenbak tussen de verflagen met de hand licht op.


Klassieke houten plantenbak met een bijhorend houten klimrek in diagonale ruitvormen. Een plantenbak met geïntegreerd klimrek is steeds leuk als afboording van een terras of balkon, je kan er voor kiezen het klimrek te gebruiken of als decoratief element in een andere kleur te schilderen. Het klimrek kan ook dienst doen als plantensteun. Wat is een houten plantenbak die ook een klimrek heeft eigenlijk precies?


Ik wil nu graag gaan proberen om duidelijk te maken waar er over wordt gesproken wanneer het in dit artikel gaat over een houten plantenbak met klimrek. Dit artikel staat immers in het teken van dit soort plantenbakken. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verkoop eenvoudig houten klimrek. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.


Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design.

Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Kies de sfeer die jij wil! Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


Van deze houten plantenbak serie op wielen fleurt je balkon of terras weer helemaal op. De serie bestaat uit rechthoekige en vierkante plantenbakken, laag en hoog, met en zonder klimrek. Het leuke hiervan is dat alle bloembakken met elkaar te combineren zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts