donderdag 25 december 2014

Bosrand alphen aan den rijn high tea

Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending en retour! Laagste prijs en gratis avondbezorging. New Arrivals op Winkelstraat. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Het is het perfecte middagje uit. Nu niet meer alleen op zondag te reserveren maar ook op alle doordeweekse dagen.


Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hazerswoude-Rijndijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie.


Leuk om te doen tijdens bijvoorbeeld uw familiedag of actieve vergadering.

Naast dit alles kunt u bij ons trouwens óók nog terecht voor een gezellige high tea , high beer, walking diner of rijkgevuld buffet. Vroeger was een High Tea alleen voorbehouden aan deftige Engelse dames. Tegenwoordig kunnen we er gelukkig allemaal van genieten. In het Schoutenhuis bent u van harte welkom voor zo’n smakelijk en vrolijk samenzijn met vrienden of familie.


FIJN dat je hier de hele dag terecht kunt om neer te ploffen in onze sofa of fauteuil. Op de zondagen van 15:tot 17:uur kun je genieten van een uitgebreide High Tea tafel met heerlijk thee naar keuze! ALFREDS HIGH TEA ALPHEN AAN DEN RIJN. In het rustieke dorpje Ter Aar groeide een paar kweekkassen naast een woning uit tot dit prachtige tuincentrum met ca. Bij ons is de klant nog koning, je wordt gezien en geholpen.


Kijk er graag rond Was deze recensie nuttig voor u? Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De high tea hier was altijd verrukkelijk en tip top in orde. Wilt u liever even bellen, openingstijden de bosrand alphen.


Lees recensies en reserveer direct! Even snel een bakje koffie? Of ontspannen lunchen in een groenerijke omgeving?


Alphen aan den Rijn -Restaurant algemeen Probeer ook eens ons gezellige tuinrestaurant uit! Hoge kortingen, boek online.

Altijd real-time beschikbaarheid. Benieuwd hoe ’s Molenaarsbrug veranderde van een herberg met paardenstallen en aanlegplaatsen voor de trekschuit tot een volwaardig restaurant? We nemen je mee terug in de tijd. Naar de Bosrand is gewoon een uitje voor jong en oud.


Je kijkt je ogen uit in ieder seizoen. Ingeschreven bij de KvK Breda. Hi tea alphen aan den rijn kunt deze verwennerij bestellen voor elke gewenste gelegenheid en op bijna iedere gewenste locatie. Ook werd er keurig op tijd geleverd! Bedankt dat ook door jullie mijn feest een groot succes werd.


Het ontbijt kun je reserveren, maar je mag ook gewoon aanschuiven. High tea staat bij Hapjesaanhuis voor ontspannen luxe. Wij verwelkomen u hartelijk met een feestelijk glas prosecco of verse jus d’orange, gevolgd door een heerlijk pasteitje met kalfsragout of een huisgemaakte tomatensoep.


U heeft de keuze uit onze Pickwick theesoorten en kunt naar hartenlust variëren met de smaken. Tuincentrum de Bosrand heeft een groot assortiment met planten en zaden zodat u uw eigen groenten, wat voor niet-rokers onprettig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts