maandag 22 december 2014

Little tikes watertafel piratenboot

Haal vandaag nog die watertafels in huis. Daarnaast is er een fontein aanwezig die. Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein.


Zijn gezicht sprak boekdelen toen hij de doos te zien kreeg! Hij was in de zevende hemel. Na het openen van de doos hebben we de boot in een kwartiertje opgezet omdat er hier en daar schroeven aan te pas komen en een schroefmachine.

Schip ahoy bereid je voor op een spetterend avontuur met deze little tikes watertafel. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Kortovoldoende om op een mooie zonnige dag veel plezier aan te beleven.


Watertafel piratenboot - Schip Ahoy! Spelen met water is natuurlijk helemaal het einde. Zoek naar little tikes watertafel op de nieuwe KensaQ. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film. Kinderen beleven de leukste zomer ooit.

Zeker als ik zie hoe lang de buren hiermee bezig zijn (we hebben half hoge schuttingen). De vrolijk gekleurde tafel bevat een prachtige fontein en allerlei leuke accessoires. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een middag vol waterplezier! Zo kun je water spuiten met een haai, water schieten met een canon, een anker op halen, een fontein laten stromen met bakjes en waterradjes eronder, en ook nog eens met allerlei speelfiguren, bakjes, en glijbanen spelen.


Met deze watertafel kunnen kinderen volop hun fantasie laten spreken. Onze ervaring: Bij aanschaf hebben we gelet op de leeftijd waarvoor het geschikt is. Het bijzondere van deze watertafel is namelijk dat deze wordt geleverd inclusief leuke speelattributen zoals twee speelfiguren, een haai die waterspuit, een waterkanon en een op te halen anker. Outdoor Play - Duration: 4:15.


Deze watertafel is één groot spetterend avontuur. Pomp het water omhoog, vul de emmer en laat de piraat van de glijbaan glijden. De beste verkoeling op een mooie zomerdag. Gooi jij het anker vast uit? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Little Tikes.


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel ! Je zult urenlang waterplezier beleven. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van tot jaar.


Unlimited DVR storage space.

Ga bijvoorbeeld voor de Little Tikes watertafel piratenboot. Dit stoere piraten schip, wat inclusief twee piraatjes komt, is super leuk voor alle kleine kinderen. Verdedig het schip met een waterkanon, haal het anker op voordat je uitvaart en kijk uit voor de haar, die je helemaal nat spuit. Jij en je beste vriendjes en vriendinnetjes kunnen een hele zomer waterplezier beleven met deze watertafel piratenboot ! De set bevat acht speeltjes. De hoofdmast pompt water dat op de raderen loopt.


Giet meer water in het kraaiennest zodat het op de raderen valt. Beweeg het zeil 3graden om het water te laten rondspetteren. Een van de populairste watertafels van dit moment is de Little Tikes Piratenboot. Het is ontworpen om de fantasie van kinderen direct aan te spreken, doordat het de vorm van een boot heeft en van vele leuke accessoires voorzien is.


Hierbij kun je denken aan speelfiguren, een anker, een kraaiennest en een kanon. Jij zult urenlang waterplezier beleven. Review: Little Tikes watertafel Piratenboot. Voor kinderen van tot jaar. Nou, mijn dochters waren zo blij toen de doos van de piratenboot zagen.


We hadden het al snel in elkaar gezet en daarna konden ze er lekker mee spelen. Er zitten een hoop accessoires bij, dat zul je wel in het filmpje zien. Laat de piratenboot maar vol lopen met water en bereid je voor op een fantastisch avontuur met de Little Tikes piratenboot watertafel. Deze leuke piratenboot is voorzien van een waterkanon om iedereen mee nat te spuiten en een leuk detail is de constant stromende fontein.


Kijk uit voor de Little Tikes haai, hij spuit je zo nat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts