vrijdag 26 december 2014

Betonnen vaas

Kies uit 8producten vanaf € 99. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment. Betonnen Vazen koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze vaas is van het merk Bloomingville.


De vaas is gemaakt van amberkleurig doorzichtig glas. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Deze is mooi met en zonder bloemen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De losse betonnen voet geeft de vaas een industrieel tintje. De vazen zijn er in verschillende modellen. Of u op zoek bent naar een vaas op voet, een vaas als man bij Garden and Home 4U slaagt u gegarandeerd.


U kunt uur per dag en dagen per week online een bestelling plaatsen in onze webshop. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor uw bestelling binnen uur bezorgd wordt. Vandaag bestel morgen in huis! Zoek je een betonnen bloembak, model vaas , van winterhard sierbeton?


Je vindt het bij Tuinbeeldencenter. Dit is Alice, een indrukwekkende handgemaakte betonnen vaas met een subtiel, ingetogen dessin aan drie zijden, geïnspireerd door de Art Deco periode van de vorige eeuw. Ze is rank, slank, maar dus wel van beton. Perfect voor een minimalistisch interieur, maar feitelijk past ze. Een brede verscheidenheid aan betonnen vaas -opties zijn voor u beschikbaar, zoals glasvezel, glas en plastic.


Ook kunt u kiezen uit pp, abs en pe betonnen vaas.

En uit roestvrij staal, staal betonnen vaas. En of betonnen vaas rotan is. Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action. Door hier vervolgens grijze verf en bloem over aan te brengen, krijgt je decoratie een betonnen look, die momenteel erg populair is. In de collectie vazen, potten en schalen heeft onze groothandel ook diverse exemplaren van beton.


Stoer beton, de concrete look, past in ieder interieur en combineert goed met planten, boeketten, bloemstukken of decoratiematerialen. De unieke vorm geeft iedere woning nét dat beetje extra sfeer. Vaas met betonnen voet cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts