vrijdag 26 december 2014

Klein zwembad met jetstream

Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Koop nu een zwembad al vanaf €65! Heb je een relatief klein zwembad , maar wil je toch langere afstanden zwemmen? Met jetstream is dat geen probleem.


Wat is een jetstream zwembad ? Welke zijn de mogelijkheden?

Je komt het te weten in dit artikel. Zwemmen in kleine ruimtes? Swimstream maakt hoogwaardige zwemmachines, in diverse kleuren en uitvoeringen. Een zwembad jetstream is er tegenwoordig ook in veel soorten en maten.


Het mooie van een jetstream is dat u goed kunt zwemmen in een relatief klein zwembad. Met een zwembad jetstream is ieder zwembad te veranderen in een aquarobics of fitness centrum. Naast de trainingsaspecten biedt een zwembad tegenstroom natuurlijk ook heel veel speelplezier voor uw kinderen of kleinkinderen.


Het zorgt ervoor dat een zwembad van 8m plots langer lijkt wanneer je tegen de jetstream inzwemt. Zo’n jetstream biedt dus verschillende mogelijkheden.

Andere voordelen van een zwembad met jetstream. Zo’n zwembad met jetstream is niet alleen goed voor de conditie. De waterstroom heeft ook een masserend effect op de spieren. Het verhoogt het zwemplezier en maakt uw zwembad uitnodigender. Een jetstream of tegenstroomunit is een waterattractie voor in een zwembad.


Het vermogen van de pomp van een jetstream bepaalt de sterkte van de tegenstroom. In dit soort kleine zwembaden staan plezier en vermaak voorop. Het is natuurlijk een heel ander soort zwembad dan de standaard ingegraven zwembaden zoals we zie veelal hiervoor zagen.


Het kleine zwembad dat we hier zien is ideaal voor mensen die gewoon af en toe even af willen koelen. Let vooral ook even op de transparante buitenzijde. Klein binnenzwembad met sfeervolle wandverlichting aanleggen. Bob Monteyne, zwembadbouwer uit West-Vlaanderen legde dit overloopzwembad aan met jetstream. De aanleg van een jetstream biedt een alternatief: u kunt tegen de stroom in aan uw.


Mijn vrouw en kinderen wilden graag een zwembad in de tuin, voor een vakantiebeleving thuis. Ik wilde graag zwemmen en dacht meer aan een abonnement voor het zwembad , want de tuin is te klein voor een 25-meter-bad. Dankzij Bodyfit Pools en de Hydrostar zijn nu al onze wensen vervuld. Het Woodlux klein zwembad wordt standaard geleverd met een elektrische schakelkast voor het rolluik en de LED schijnwerper. De Franse fabriek van dit houten zwembad heeft al jarenlang ervaring met de grotere houten baden en heeft al zijn kennis en ervaring nu gestopt in dit prachtige Woodlux klein zwembad voor stadstuinen.


De jetstream pomp van Azalp is geschikt voor alle typen zwembaden.

De bediening ervan gaat via de ovalen frontplaat, dus in het zwembad zelf. De pomp heeft een capaciteit van 70mper uur en beschikt over een luchtinlaat voor nog meer capaciteit. Daarnaast is de jetstream pomp voorzien van kleppen en een schakelkast.


Om baantjes te trekken of aan uw conditie te werken in uw eigen zwembad hoeft dat echt niet van olympische afmetingen te zijn. In een klein zwembad met jetstream kunt u urenlang doorzwemmen zonder keerpunt. Het tegenstroomapparaat genereert een krachtige waterstraal waar u tegenin zwemt. Een (privé-) zwembad biedt hiermee vele malen meer dan alleen 'badderen'.


De kracht van de tegenstroom kunt u zelf instellen. Zo maakt het niet uit of je een groot of klein zwembad hebt, lange afstanden zwemmen is geen probleem. Gelukkig is het zwembad er uiteindelijk toch gekomen, want het kon wel door Stoop Tuinen gerealiseerd worden op een slimme plek. De afmetingen van het bad zijn 3xmeter. Het zwembad is voorzien van allerlei aangename toevoegingen, zoals een heuse jetstream , waardoor het lekker zwemmen is, iets waar deze sportieve familie gek op is.


Kies dan voor een jetstream , tegenstroom installatie voor in het zwembad. Klein houten zwembad met een veilig lamellenafdekking Het klein houten zwembad van ProSwell is verder zeer veilig dankzij het ingebouwde automatische lamellendek. Hierdoor kunnen kinderen nooit in het zwembad vallen wanneer er geen toezicht is.


Voorwaarde is dan wel dat je zwembad minstens meter lang is om het effect van een baantje van pak – meter te krijgen. Los van de standaard jetstream met een krachtige pomp weet ik ook dat er een ander systeem van tegenstroom bestaat waarbij een groot volume water aan een trage snelheid wordt verplaatst. Het bad wordt nog uitnodigender als gekozen wordt voor een waterattractie, boven of onder water.


Zo verandert een klein zwembad in een “volwaardig” zwembad met bijvoorbeeld een jetstream tegenstroomunit. Bovendien past hij in bijna elk zwembad. U geniet van alle voordelen van het zwemmen - cardiovasculaire fitness, spier- en gewrichtsversterking, low-impact training - met de privacy van uw eigen tuin.


Voor fitness of plezier, de Fastlane-zwemmachine voegt een nieuwe dimensie toe aan uw zwembad. Als u niet veel ruimte heeft, maar toch actief baantjes wilt trekken in uw zwembad , biedt een jetstream een geschikte oplossing. U zwemt tegen de stroom in, waardoor u goe volwaardig kan zwemmen, zelf in een klein zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts