woensdag 24 december 2014

Freesia plant verzorging

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. BULBi biedt topkwaliteit Freesia voor scherpe prijzen! Direct uit voorraad leverbaar. Bestel eenvoudig en veilig online!


Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste verzorging voor jouw kleintje.

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Planten zie onze aanbiedingen! Freesia bollen planten doet u met het puntig uiteinde naar boven. Graaf gaten en plant uw Freesiabollen 5cm diep en 8cm uit elkaar.


De bollen zien eruit als kleine, slanke uien. De Freesia potplant geeft zichzelf helemaal. Met de juiste verzorging schenkt hij u een schitterende bloemenpracht waar u wekenlang van kunt genieten. De knollen van de plant geven tijdens de groeiperiode echter zoveel voeding en energie aan de bloemen dat ze dat kunstje niet nog een tweede keer kunnen herhalen.


Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons.

U krijgt de plant vergoed of uw geld terug! Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren. Je zocht op: freesia verzorging.


De freesia herken je aan de unieke ‘kam’ met bloemen. Elke steel draagt zo meerdere kleine bloemen, een perfecte aanvulling voor elk boeket, óf als boeket op zich. Zelfs na het zetten in de vaas komen er nog nieuwe bloemen bij! De beste planttijd is vanaf half april, als de grond warm geworden is.


Zij houden van een losse tuinbodem op een zonnige plaats. Zij overwinteren in een koele, droge kelder tot het volgend voorjaar. Voeg snijbloemenvoedsel toe aan het water. De plant is vernoemd naar de Duitse arts Fr. Freese, een studiegenoot van de ontdekker van de plant , Chr.


Echlon verzamelde veel planten in de Kaapkolonie. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!


Freesia ’s zijn ideaal te kweten in pot, omdat het zomerbloeiende bollen zijn. Daarom is het noodzakelijk dat Freesia nooit in de buurt van rijpend fruit of uitlaatgassen wordt gezet.

Deze plant is zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis. Verzorging van Freesia snijbloemen De eerste aanzet voor een lange levensduur van snijbloemen wordt in principe gegeven door de kweker: die oogst de snijbloemen op het juiste moment, als er veel water in de plantcellen is opgeslagen (turgescentie). Anthurium is erg makkelijk in haar verzorging , ze heeft heel weinig nodig om toch heel lang mooi te blijven. Er zijn wel een paar extra tips en tricks die wij graag met je delen zodat je nóg langer plezier hebt van je anthurium plant of snijbloem(en).


Freesia grandiflora is een plant voor de liefhebber en verzamelaar van aparte Afrikaanse planten. Het is bij ons een potplant die een voedzame grond vraagt en die tijdens de groeiperiode niet mag uitdrogen. In de rustperiode droog houden en na die periode uit de grond halen en in verse grond poten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts