dinsdag 30 december 2014

Matrixmethode ingrid stoop

Ingrid is een bevlogen vrouw met een duidelijke missie. Ze heeft met het ontwikkelen van de MatriXmethode een hele praktische toepasbare manier gevonden om veel mensen te helpen. Met het onthouden van informatie maar ook het neutraliseren van trauma’s en rustiger worden in hun hoofd.


Matrixmethode ingrid stoop

Ingrid Stoop Mijn expertise is het aanpakken van trauma’s van o. Issues waar mensen niet over willen, durven, kunnen en mogen praten. Zonder herbeleving, dossier of probleemverhaal. Ook dit meisje kan zelf eigen problemen oplossen, leren en emoties - Duration: minutes, seconds. Voorkom én los gedoe tussen de oren op.


Kennis delen, kracht door eenvoud. Abonneer op het kanaal:. Dit boek is een aanrader voor de professional die zijn vragen over die unieke werking beantwoord wil zien. Het geeft je inzicht in het coachingstraject en de effectiviteit ervan.


De diversiteit van alles wat zich in de hoofden afspeelt en omgezet wordt, is net zo kleurrijk als het boek. Waarom lost de MatriXmethode zo snel mentale problemen op? En waarom is deze aanpak zo effectief?


In de digitale versie van het boek ontdek je waarom de eigen oplossing voor het eigen probleem zo krachtig is. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Alle informatie van wat jij ziet, hoort, ruikt, proeft en denkt verwerk jij onbewust op jouw eigen manier. Dat is je interne strategie.


Niemand heeft jou ooit verteld hoe jij dat moet doen. Voor velen is Ingrid en haar MatriXmethode een begrip. Er zijn volwassen mensen in succesvolle carrières, die als kind haar praktijk binnenliepen met leerproblemen en baat hebben gehad bij de coachsessie van Ingrid. Ingrid weet als geen ander hoe je iemand leert te leren en zichzelf te managen.


De MatriXmethode is een gesprekstechniek die via open vragen aansluit op de beleving van de persoon. Belangrijk hierbij zijn de zintuigelijke ervaringen, deze worden opgeslagen in onze hersenen in de vorm van zien, horen, voelen en denken. Zij leerde mij dmv haar methode, volle hoofden op te ruimen. Mensen hun regie terug te geven over hun eigen hoofd.


Matrixmethode ingrid stoop

Mijn mond viel open van verbazing. Ben je door Ingrid geMatriXt tijdens een gratis 15-minuten gesprek? Dan zijn we benieuwd naar het resultaat.


Zonder dat je iets hoeft te vertellen over de oorzaak van het probleem, loste je zelf het probleem op. Kun je laten weten of je echt van het probleem af bent? Of dat je een stuk minder last ervaart of misschien dat het niets heeft geholpen? De beschrijving van de Matrixmethode klinkt als een prachtoplossing voor jong en oud maar dit blijkt echter in de praktijk toch anders te zijn.


Matrixmethode ingrid stoop

Deze gecertificeerde MatriXcoaches zijn werkzaam in het onderwijs, als zelfstandig coach of in een bedrijf of organisatie. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen. Prentenboek voor kinderen. In stappen leer je foute informatie te vervangen door. Maar ook bij het verwerken van trauma’s of stress vermindering (hoofd opruimen).


Misschien dat ik daarom dokter wilde worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts