dinsdag 2 december 2014

Wicker tafel

Wicke rollen, wielen en banden. De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Ruim assortiment wicker tuintafels. Boek uw Hotel in Wick online. Reserveer online, laagste prijzen.

Indien je het wicker netjes schoonhoudt zal je merken dat je er relatief weinig onderhoud aan hebt. Je wicker tuintafel blijft op die manier hartstikke mooi. Je kunt er jarenlang van genieten, zelfs wanneer je de tafel tijdens de zomermaanden veelal buiten wilt laten staan. Haal de tafel bij voorkeur naar binnen wanneer je regen verwacht.


Deze tafel met robuuste industriële look is de Highland tafel. In onze uitgebreide collectie aan wicker tuintafels kun je kiezen uit verschillende soorten en stijlen. Wil je bijvoorbeeld een tafel bij je loungeset waar je zowel aan kunt eten als loungen?

Kies dan voor een hoge tafel of voor een verstelbare tafel. De verstelbare tafel is ideaal, omdat je heel gemakkelijk de tafel kunt verwisselen van stand. Altijd dé perfecte tafel voor jou in ons ruime assortiment Maak het jezelf gemakkelijk en koop jouw favoriete tafel online. Dineren aan een wicker tafel. Voor een lekker etentje in de buitenlucht kun je plaatsnemen bij een mooie wicker tafel.


De wicker tafels hebben eigenlijk altijd een tafelblad van krasbestendig glas en zijn centimeter hoog. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige vorm. O gemakkelijk tereinigen, afwasbaar o alle hoezen kunnenverwijderd worden en zijn.


Het vlechtwerk van een wicker tafel , geeft de tafel een natuurlijke uitstraling. Gratis retourneren dagen. Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Welkom bij de Wick ICT winkel. De Ferie tafel is een zeer praktische, hoog- laag tafel , waardoor u lekker kunt loungen en tegelijkertijd genieten van het uitzicht op uw tuin of omgeving. In de collectie van Tuinmeubelland is kunststof wicker te vinden in allerlei trendy kleuren zoals zwart, passion willow, donker grijs of kubu.

Diverse soorten wicker loungesets. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen als je een wicker set wilt. Je kunt bijvoorbeeld een diningset kiezen waar je heerlijk een maaltijd aan kunt nuttigen, maar ook op kunt loungen. Dit kan door de combinatie van een hoge tafel met een loungebank. Onze wicker tuintafels zijn onderhoudsvrij en ook licht van gewicht.


De tafels zijn beschikbaar in de kleuren wicker die wij ook bieden als wicker tuinstoelen en dus altijd goed te combineren (bekijk hier wicker tuinsets). De tafels hebben een los blad dat is gemaakt van veiligheidsglas met daar overheen een Spraystone laag. Ontspannen plaatsnemen aan een wicker tuintafel. Heerlijk genieten van een lekker diner in eigen tuin met een wicker tafel. Het wicker vlechtwerk heeft een prachtige uitstraling en neemt het luxe comfort van binnen mee naar jouw eigen tuin.


Voor de betere wicker draden wordt gebruik gemaakt van HDPE polyethyleen kunststof vlechtwerk draden. Het frame van de stoelen kan metaal of hout zijn, maar het meeste wordt aluminium gebruikt omdat dit materiaal licht en 1 weerbestendig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts