dinsdag 16 december 2014

Losse glijbaan kopen

Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Shop uit ons uitgebreide assortiment glijbanen. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Glijbanen online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Losse glijbaan Tsuri voor Platformhoogte 150cm Turquoise.

Het liefst zie jij je kinderen lekker buiten spelen? Net zoals jij vroeger deed. Maar hoe krijg je dat het best voor elkaar als er binnen zoveel afleiding is? Met deze losse aanbouw Tsuri glijbaan kun je de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats.


Met een losse aanbouw glijbaan kunt u de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Of zoekt u een Taludglijbaan? Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Profiteer direct van de goedkope aanbiedingen.

Bekijk hier een groot aanbod met o. Ook onze boom- en speelhuizen met glijbaan zijn voor kinderen het absolute highlight in iedere tuin. Bij alle producten is glijplezier voor avonturiers gegarandeerd! Ook als u een speeltoestel met glijbaan voor een openbare speeltuin, een school, een speeltuin of voor een camping wilt aanschaffen, bent u hier op de juiste plek. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Bestel je glijbaan bij TOPbuitenspeelgoed.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het merendeel van de glijbaantoestellen wordt geleverd zonder glijbaan. Een glijbaan kunt u apart bestellen in onze webshop. Het voordeel hiervan is dat u zelf de kleur en lengte van de glijbaan kunt uitkiezen.


De meest voorkomende is natuurlijk de rechte glijbaan , maar er zijn ook een aantal andere soorten. Golvende glijbanen kunnen echter prima in de achtertuin, omdat deze in verschillende formaten te krijgen zijn. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 365. U kunt kiezen uit verschillende soorten glijbanen.


U kunt niet alleen de kleur bepalen, bijvoorbeeld geel, groen of blauw, maar ook de lengte van de glijbaan. Wij hebben onder andere glijbanen met een lengte van 2en 3centimeter in ons assortiment. Akkoord en door naar Kieskeurig.

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Wilt u goedkoop een losse glijbaan kopen ? Deze topkwaliteit glijbaan glijdt soepel. Deze glijbaan kunt u meebestellen met Fesca speeltoestel van. Deze lime groene glijbaan past perfect op de Play House Explorer van TP Toys.


Hiermee voegt u een vrolijk element toe aan het speelhuis waar uw kinderen heel blij van zullen worden. De afstand tussen het speelhuis en het uiteinde van de glijbaan is 1cm. Vrolijk gekleurde losse glijbaan Hoogte: 98. Valt er nog niet veel te beleven voor je kind in jouw tuin? Al eens gedacht een schommel of glijbaan te kopen ? Ons assortiment beslaat een diversiteit aan buitenspeelgoed voor kinderen.


Zo ook kinderschommels en glijbanen voor in jouw achtertuin. Dat is ideaal, het speelgoed staat gegarandeerd voor speelplezier! Little Tikes glijbaan reuze glijbaan 180cm kleuren €94.


Een losse kunststof glijbaan kunt u monteren aan een speeltoestel. Wij bezorgen dit netjes bij je thuis. En natuurlijk kun je gelijk ander buitenspeelgoed kopen. Zo kunnen de kinderen niet wachten om te gaan buiten spelen. Kijk op onze actiepagina of er een glijbaan.


SwingKing montageglijbaan - meter - blauw. Heb je aan een losse glijbaan niet genoeg? Creëer dan een volledige speeltuin in je eigen. Wil je een glijbaan kopen ? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres.


Bij Blokker geldt boven de €3- altijd gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts