dinsdag 30 december 2014

Strelitzia kamerplant

Profiteer van onze tijdelijke week aanbiedingen. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Dit komt door zijn prachtige bloemen die een horizontale bloeiwijze hebben en ontspringen uit een schutblad.

Deze prachtige kamerplant komt van nature voor in Zuid-Afrika en komt uit de Musaceae familie. Strelitzia is een prachtige sierplant voor in de woonkamer. Deze bloemen lijken op de kop van een paradijsvogel, vandaar de Nederlandse naaWitte paradijsvogelbloem. Het is een van de meest exotische bloemen die je als kamerplant of als snijbloem in de meeste tuincentra zal vinden. Zoek kamerplant op kenmerk.


Met zijn grote groene bladeren geeft hij jouw interieur een echte jungle-vibe. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en wordt ook wel witte Paradijsvogelplant genoemd.

Zijn grote bladeren die als een waaier omhoog groeien geven een enorm gave uitstraling in elke ruimte. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. In de vrije natuur wordt de plant tot wel meter hoog. Met deze tips geniet je jarenlang van een mooie plant met bijzondere. Zorg ervoor dat de plant na een week nog wat vochtig aanvoelt.


Let op: teveel water is niet goed. Verkleurde of verdorde bladeren? Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er.


Het is een kamerplant die het goed doet op een standplaats met veel licht. Alleen bloeit hij als kamerplant niet snel. Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig.


Buiten bloeit hij pas rond de meter en vanaf een jaar jaar. Absoluut de meest populaire kamerplant van dit moment! Te zien in alle bekende woonbladen en veel gebruikt door interieur stylisten, helemaal hip en trendy. Juist daarom zijn wij zo trots dat we deze mooie planten kweken en verkopen.


Voor iedereen zijn wij zeven dagen per week open, maar alleen op afspraak!

Deze planten worden veel gebruikt door stylisten. De grote veerachtige bladeren zorgen voor uw eigen jungle in huis. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je altijd wel een mooie grote kamerplant die past bij jouw stijl en interieur. Heb je al een mooie plantenpot thuis, maar zoek je nog een geschikte kamerplant ? Deze bijnaam heeft de plant te danken aan een ritueel wat voornamelijk in Zuid-Afrika plaats vindt.


Een ouder exemplaar van deze plant kan prachtige diepblauwe en oranje bloemdelen produceren. Deze hebben een grootte van ongeveer centimeter. De strelitzia komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika.


De bloeiwijze van de bloemen is horizontaal. In uw huiskamer zullen ze die hoogte niet bereiken, maar ze zijn wel een goede opvulling voor uw dode hoek. Door de prachtig gekleurde bloemen met blauw en oranje en het exotische uiterlijk is deze plant een aanwinst voor uw tuin, of huiskamer.


Er zijn weinig kamerplanten die een zo mooi gekleurde en aparte bloem hebben. De prachtige kamerplanten hebben hun oorsprong in Zuid-Afrika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts