donderdag 25 december 2014

Disselkist opbergkist aluminium

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Keuze uit meer dan opbergkisten! Opbergkisten nu al vanaf €195. Kies uit producten vanaf € 99.


Deze kan je natuurlijk ook afsluiten.

Een aluminium disselbak is sterker maar ook wat zwaarder dan een kunststof disselkist. Deze metalen opbergkist wordt veel gebruikt in de bouwsector. Ze hebben namelijk ophangpunten voor het verplaatsen middels een kraan en schepgaten om de bak te transporten met een heftruck.


Daarnaast is deze disselbak uitgevoerd in solide metaal en kan hij worden afgesloten met hangsloten waardoor openbreken wordt bemoeilijkt. De disselbakken en opbergkisten zijn leverbaar in drie verschillende soorten materiaal, namelijk staal (ook RVS), aluminium en kunststof. Daarnaast zijn talloze maatvoeringen mogelijk, om de disselbak geheel naar uw wensen te vinden.


Kunststof heeft als voordeel dat het natuurlijk licht is, waardoor de kogeldruk van de aanhangwagen juist blijft.

Gepro Box produceert en verkoopt onderbouwkisten vervaardigt uit RVS, staal en aluminium. Gepro Box verkoopt onderbouwkisten uit staal, rvs en aluminium voor. Even snel alle troep uit het zicht? Een opbergkist is onmisbaar op een terras of in een tuin.


Aanhanger onderdelen en Boottrailer onderdelen. Vanaf 7- gratis verzending. Webwinkel voor stevige aluminium kisten en aluminium transportkisten. Defender-reeksen van de Amerikaanse fabrikant SKB.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Gemakkelijk, veilig en snel winkelen. Gratis verzending door heel Nederland! Onze aluminium opbergkisten bieden we al aan tegen scherpe prijzen, maar als set zijn onze opbergkisten nog goedkoper! Bij het opbergen is één opbergkist meestal niet genoeg, daarom bieden wij onze aluminium opbergkisten als vier sets in verschillende groottes aan.


Meer halen, minder betalen! Skanderborg 7aluminium disselbakken.

Bezoek de webshop van Gepro Trading. Is uw keuze voor het beschermen van uw kwetsbare spullen gevallen op een aluminium transportkist of opbergkist ? Het ruimste assortiment kwaliteitskisten voor bedrijfswagen, truck en trailer. Uit voorraad leverbaar en GRATIS verzending!


Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Nieuwe Alutec aluminium kisten leverbaar in maten. Voor de laagste prijs op Beslist. Wanneer u het disselslot, veiligheidsnet of andere materialen wilt opbergen is er voor uw aanhanger een speciale disselkist. Doordat dit een kunststof kist is blijft deze stevig genoeg voor al uw materialen die u veilig wilt opbergen.


Daarom is de disselkist is voorzien van een slot en makkelijk te monteren op uw aanhangwagen. De Bott A 8aluminium kist is een zeer stevige gereedschapskist geschikt voor tal van gereedschap. Koop Kunststof gereedschapskisten en disselbakken bij Masta Aanhangwagens.


Vandaag voor 16:besteld via onze webshop, morgen gratis in huis! Disselbakken en gereedschapskisten in diverse modellen. Aluminium opbergkist disselbak voor het droog opbergen van o. Vindt hier uw disselbak, niet alleen voor aanhangers, maar ook voor uw vouwwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts