maandag 30 november 2015

Fiskars kloofbijl x17

Binnen werkdag verzonden. Onverwoestbare, betaalbare bijl uit Finland! Moderne materialen = performance. De Fiskars Xis een middelgrote kloofbijl. Kloofbijlen van Fiskars beschikbaar.

De keilvormig gesmede bijlkop duwt het hout uit elkaar en helpt bij het snel en effectief kloven van kleine en middelgrote boomstammen of brandhout. Fiskars Spaltaxt X-MDiese handliche Spaltaxt eignet sich zum Spalten kleiner Mengen von frischem Holz bzw. Daarna wordt de kop dikker, waardoor het hout eenvoudig splijt.


De kloofbijlen van Fiskars staan garant voor een lange levensduur en zijn licht van gewicht. Levertijd: Op werkdagen voor 21. Uitzonderlijk scherpe bladen van dubbel gehard staal. De beste materialen en oog voor detail.


Perfect gebalanceerd om te garanderen dat je met de hoogste snelheid en precisie kunt slaan, waardoor de kracht verveelvoudigd wordt als je bijl de boomstam raakt.

Fiskars maakt al meer dan 3jaar de beste bijlen ter wereld. De scherpe snijkant van de kloofbijl snijdt makkelijk in hout, dat dan keilvormig uit elkaar wordt gedrukt. Morgen al in huis vanaf €44.


De kop duwt het hout uit elkaar en helpt bij het snel en effectief kloven van middelgrote en zware boomstammen of brandhout. Deze kloofbijl is een full size bijl die bedoeld is om veel en intensief te gebruiken. Een bijl heeft traditioneel een houten steel. Bijzondere kenmerken de fiskars kloofbijl xis een allround bijl voor het snel en effectief kloven van kleine en middelgrote boo. De absolute top onder de kloofbijlen.


Bent u ook helemaal klaar met afbrekende stelen en kloofkoppen die in het hout blijven steken? Dan is de Fiskars Xde perfecte bijl voor u! Door zijn glasvezel steel is deze zo goed als onbreekbaar, in tegenstelling tot zijn houten concurrenten. Keilvormig gesmede bijlkop Snel en effectief kloven van kleine boomstammen of brandhout Met hand te gebruiken Bijlkop. Veel producten op voorraad Gratis verzending boven de 9- Uw materialen dagen. In deze review laten we het verschil zien tussen de Fiskars xen de Fiskars x27.


Wil je de volledige review lezen? De bijl en het handvat zijn uit één stuk. De zijkanten van de keilvormig gesmede kop van de kloofbijl zijn afgeron wat losmaken uit de boomstam bij het kloven eenvoudiger maakt.

Alle tuinartikelen shop je online. FISKARS heeft daarbij extra aandacht besteed aan de ergonomische voordelen van de steel. Het complete aanbod van GAMMA omvat bijlen in alle soorten en maten. Een kleine of grote bijl kopen.


Denk hierbij aan een speciale hakbijl of kloofbijl , maar ook aan losse stelen en borgwiggen om je bijl te repareren. Fiskars heeft de juiste maat kloofbijl voor elke klus! Dit model voor zware klussen heeft de langste steel die er is, waardoor maximale zwaaikracht gegarandeerd is.


Fiskars kloofbijl xkloofbijl fiskars xfiskars kloofbijl met lichte glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in ge. Nieuw Ophalen of Verzenden. You can recognize it by its light grey head.


Alles wat u nodig hebt, vindt u hier bij Warentuin. FISKARS is wereldwijd een toonaangevende leverancier van huis-, tuin- en buitenshuisproducten afkomstig uit Finland. Bekijk nu ons aanbod Fiskars producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts