vrijdag 6 november 2015

Rivierabad zwemles

Tijdens de Kerstvakantie is het Rivierabad extra vaak open! Zwemmen Inschrijven Zwemles Abonnement Bestellen Kinderfeestjes Openingstijden Tarieven Accommodatie. Heb je nooit leren zwemmen, ben je het verleerd of bang om je voort te bewegen in het water? Volg Rivierabad op social media. Info over zwemles rivierabad spijkenisse.


Rivierabad zwemles

Resultaten van zoekmachines! Ongepast gedrag kan verwijdering van de zwemles betekenen. Na de zwemles dient u de materialen weer netjes op te bergen in de daarvoor bestemde bakken, manden en of haken. Mocht u gaan vrij zwemmen, gelieve niet het materiaal te gebruiken van zwemschool Goederond. U dient zelf drijfmiddelen mee te nemen.


Zwemschool Goederon zwemles , Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Vlaardingen, Brielle, Rockanje. De openingstijden van alle vestigingen van Rivierabad in Spijkenisse vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Op onze site kunt u informatie vinden over onze vereniging. Zo staat er onder andere uitleg over de verschillende zwem-en snorkeldiploma’s.


Rivierabad zwemles

Optisport - Rivièrabad is een zwemschool voor zwemles in Spijkenisse. Reviews Ik vraag me dan toch af. Gratis inschrijven en direct starten met zwemles in het Rivierabad Spijkenisse!


Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Ons motto: zwemmen met plezier en aandacht. Wij geven les in Zwembad Albrandswaar Poortugaal. De winnaar van het ABC zwemles pakket is gewonnen door Ben!


Rivierabad zwemles

Het was dan ook een grote verassing toen Zed ineens voor de deur stond! Gefeliciteerd namens het Rivierabad en veel plezier tijdens het zwemavontuur! Het rivierabad in spijkenisse is het ideale bad om je gezondheid op pijl te houden.


Het wedstrijdbad is groot, en bijzonder veel open. Je kan grote delen van de dag terecht om op een sportief tempo baantjes te trekken. Soms is een gedeelte bezet voor zwemles , soms is alles beschikbaar. Hiervoor geeft u bij start van de zwemlessen een Machtiging Automatische Incasso af. Bij het incidenteel missen van een zwemles bieden wij de service een Inhaalles te reserveren.


Let wel op, deze Inhaalles heeft geen geldelijke waarde en kan dus ook niet als lesgeldbetaling worden ingezet. De Inhaalles vervalt ook na weken. Kindjes welke al zwemles genieten in het Rivierabad maken ook kans op gratis zwemlessen.


Tot november gratis inschrijven en direct starten met onze zwemlessen. Wil je zwemlesadvies of heb je een vraag over onze zwemles ? Onze Hoofd Zwemzaken Daniel gaat graag persoonlijk met je in gesprek. Het Rivierabad is van de grootste zwembaden in de regio Spijkenisse, Hoogvliet, Voorne Putten.


Voor al uw zwemplezier komt u natuurlijk naar het Rivierabad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts