maandag 30 november 2015

Opening intratuin

Opening intratuin

Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Intratuin. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.


Opening intratuin

Aangepaste openingstijden. De vuurkorven branden, je hoort het hout knisperen en de klanken van sfeervolle kerstmuziek komt uit de speakers. Eenmaal binnen kom je terecht in een indrukwekkende entree.


Je besluit optimaal van dit moment te genieten en neemt plaats in de houten. Nou, dat hangt helemaal af van de winkel! Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie. We willen per se in het voorjaar openen, omdat dat het tuinseizoen is. DUIVEN - Het tuincentrum als dagje uit.


Met een groot restaurant en een binnen- en buitenspeeltuin. Intratuin is een tuincentrum met vestigingen in Nederland. We hebben er goed over nagedacht hoe we mensen nog naar een fysieke winkel lokken’’, zegt bedrijfsleider Gerard. En ja hoor, bij verschillende plantensoorten trof ik de kleine beestjes aan.


Ik besloot een medewerker er op aan te spreken, een wat oudere man die een ervaren indruk maakte. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen!


Opening intratuin

Cookies zijn bestanden die worden. Het aanbod is vertrouwd maar de winkelformule ging volledig op de schop en draait om een letterlijk groene lifestyle. Het brandalarm van het nieuwe tuincentrum zorgde voor opwinding op de openingsdag. Mooi gedecoreerde bomen, engeltjes, mooie woonaccessoires en sneeuwhuisjes zijn straks allemaal weer te koop.


Een bezoek aan het tuincentrum moet een dagje uit wordt. Halverwege zit misschien wel de belangrijkste vernieuwing: horeca met een grote klimtuin voor kinderen. Unsubscribe from Sieben Media Productions? Ver hoeft er straks niet gesjouwd te worden met alle artikelen.


Met groene weetjes, adviezen, en bijzondere verhalen. De vestiging van de tuincentrumketen aan de Prisma 2is dan geopend van 12. Het concept – uitgewerkt door strategisch ontwerpbureau SVT – is gebaseerd op een ‘magazine’.


Onze koning heet je dan van harte welkom in. INTRATUIN ZEVENHUIZEN OPENINGSTIJDEN EN KOOPZONDAG. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Emmen.


Het is vooral ook een inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen voor je huis en je tuin, warm, levendig en groen. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Emmen. Een ruim assortiment aan zeer schappelijke prijzen, met elke week fantastische promoties. Het personeel is klantgericht en staat steeds voor u klaar, niet alleen om uw vragen te beantwoorden, maar ook om te helpen met beslissingen te maken en te zorgen dat u als klant niets tekort komt.


De afgelopen twee maanden is een kas van het tuincentrum omgebouwd tot restaurant met liefst duizend zitplaatsen. Het restaurant heeft volgens bedrijfsleider Gerard Niesink veel weg van een oude fabriekshal met in elke hoek een andere stijl, zoals botanisch en oriëntaals. Oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren Intratuin.


Wij namen er alvast een kijkje om je een sneak preview laten zien. De officiële opening van de kerstshow is op zaterdag oktober. De specialist in dierbenodigdheden en dierenvoeders. Natuurlijk vind je er ook levende dieren, zoals konijnen en allerlei soorten knaagdieren, tropische en koudvissen, vogels en reptielen.


Er is een wasstraat voor honden, een ballenbak en meer leuks. Consumenten kregen vanaf ongeveer middernacht tot donderdagochtend op de beginpagina allerlei plantenbakken en planten te zien die voor euro werden aangeboden. Het kwam door een menselijke fout, meldt een woordvoerder aan NU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts