donderdag 5 november 2015

Steigerhouten zuil

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Statafel zuil steigerhout kleur zand (Tuintafels, Tuin) Omschrijving deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp.


Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.

Gebruik hem bijvoorbeeld om een leuke plant of een lantaarn op te zetten. Laat hem behandelen met een beits of wash en je hebt een heel andere look. Wat denk u bijvoorbeeld van de ingang van uw woning of van uw bedrijfspand? Deze stoere steigerhouten sokkel misstaat niet in uw huis of tuin. Gebruik de zuilen bijvoorbeeld om een leuke plant of een lantaarn op te zetten.


Wil jij zelf een zuil maken van steigerhout? Een steigerhouten zuil is multifunctioneel en past eigenlijk in elk interieur. Nu kan jij zelf een zuil maken van steigerhout of van een andere houtsoort, zonder dat je daar veel geld aan uit hoeft te geven.

Deze zuil is voor binnen € 4 50. Een zuil pilaar sokkel of heel iets anders van steigerhout of geschaafd vurenhout, onze doelstelling “Maatwerk”. Hopelijk geeft onze site u vertrouwen in onze manier van werken en neemt u contact met ons op. Wanneer u deze zuil wilt is deze twee planken breed i. Deze mooie steigerhouten zuil Doekesleat is een aanwinst voor je woonkamer.


Voor zowel een mooi plant of een mooi beeld of kunstwerk. De zuil is in verschillende maten leverbaar. Om u beter te helpen gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Onze steigerhouten zuilen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als standaard voor een vaas of plant. Maar ook is een zuil perfect voor presentatie doeleinden, of als sfeervol lichtobject (zie hiervoor bijvoorbeeld onze LED zuil ). Zuilen zijn te gebruiken voor zowel binnen als buiten. Maak een zuil van steiger –of sloophout om je mooiste items op te plaatsen. Je kunt er ook een lamp van maken. Zaag in het midden een gat voor de bedrading en bevestig een ijzeren paal voor de lampenkap.


Zaag in de onderkant van de zuil een klein gaatje voor het snoer – en voilà – je hebt je eigen unieke steigerhouten. De steigerhouten presentatiezuil is ook te gebruiken als statafel in de winkel of in een kantine. Alle meubels zijn naar wens aan te passen en dit is ook zo voor deze zuil.

Wil je de zuil liever hoger of van andere afmetingen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor alles wat iets hoger gezien mag worden.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Ook is menig tuin al ingericht met deze zuil.


Deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp. Het hout is 1 verantwoord verkregen. In de houtbewerkingsfaciliteit wordt het hout milieuvriendelijk bewerkt en behandeld. Op deze manier hebben we het productieproces in eigen hand. Stevige steigerhouten plantenbak Djenan.


In de serie Djenan zijn verschillende modellen bloembakken te bestellen. We kunnen de bakken voorzien van wielen zodat de plantenbakken makkelijk verrijdbaar zijn. Hierdoor zijn deze plantenbakken zeer geschikt voor het afrasteren van je eigenterras.


Dat is een groot voordeel, want zo kunnen we zelf bepalen welke kleuren en. Behandeling mogelijk in een kleur naar keuze. Word verzonden met Tnt post. Wij maken graag een Gratis offerte. De gasfles kan in de zuil opgeborgen worden d. De hoogte van de vlammen kunt u zelf traploos regelen en de haard heeft een elektronische ontsteking zoals een gasfornuis.


U kunt kiezen uit de verschillende behandelingen zodat past het bij uw andere meubelen. Door de robuuste uitstraling is de pilaar geschikt voor decoratie in uw woning of om een plant of een kunstwerk op te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts