donderdag 5 november 2015

Fietspomp slang

Snel en eenvoudig besteld! Gemakkelijk en snel besteld! Fietspompen nu al vanaf € 99. Is de fietspompslang van je fietspomp versleten, kapot of kwijt maar is de pomp zelf nog wel goed? Koop alleen een nieuw fietspompslang.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Wanneer de fietspompslang van je oude pomp bijvoorbeeld versleten of kapot is, dan hoef je niet een volledig nieuwe fietspomp te kopen. De oude fietspompslang is heel gemakkelijk te vervangen met een nieuwe slang. Aan het uiteinde van deze fietspompslang zit altijd een knijpklem of een andere soort ventielkoppeling. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw fietspomp.


Toepassingsgebied: Voor het oppompen van alle soorten banden, De dubbele pompkop past op alle voorkomende ventielen. Ben je op zoek naar een fietspomp of onderdelen daarvan? Bij Halfords heb je keuze genoeg.


Shop nu online of kom langs bij een winkel bij jou in de buurt!

Deze kwaliteitspomp wordt al ruim jaar. Op zoek naar een fietsonderdelen of accessoires? Keuze uit ruim 1fietspompen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Nu al vanaf € op Beslist. Deze fietspompslang past op bijna alle merken fietspomp. Pompen voor diverse banden. Een mini fietspomp of Co2-pomp is licht en handzaam voor onderweg. De Simson Jumbo fietspomplang is een losse slang ter vervanging van een bestaande fietspompslang.


De Jumbo fietspompslang is geschikt voor hogedruk en is voor standaard Hollandse ventielen. Voorzien van een knijpklem zodat tijdens het oppompen de kop niet los schiet. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij fietspomp -expert. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. De enige echte oer-Hollandse Jumbo fietspomp.


Bestel de fietspomp , losse onderdelen of een gepersonaliseerd exemplaar voor de laagste prijs! Vind de beste selectie fietspomp slang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fietspomp slang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Afhankelijk van het gebruik hebben we vele verschillende fietspompen voor je.


De kwaliteit van een pomp hangt vooral af van de kwaliteit van de pompkop.

Bekijk ons gehele wielrennen fietsen assortiment online. Wil je graag een extra lange luchtslang op jouw Jumbo fietspomp ? Dan is het mogelijk om een. FIETSPOMPSLANG JUMBO HIGH PRES. Koop en verkoop fietspomp slang eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! SKS pompslang met Multivalve kop, geschikt voor elk type ventiel. Sks fietspompen en Sks fietspomp onderdelen. Elke serieuze fietser zorgt ervoor dat zijn fietsbanden met de juiste.


Door gebruik te maken van een elektrische fietspomp weet je precies welke druk jouw band heeft en hoeveel extra druk deze nog nodig heeft. Hierdoor wordt het fietsen. Of het nu gaat om een ventielverlengstuk (nippel) om uw pomp geschikt te maken voor een ander ventiel of een nieuwe fietspompslang : de juiste accessoire vindt u bij fietspomp -expert.


Zoekt u een slimme oplossing voor het bevestigen van uw minipomp of co2- fietspomp op de fiets?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts