dinsdag 17 november 2015

Amerikaanse brievenbus tweedehands

Betaal slechts € verzendkosten. Alle grote merken beschikbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk hier al onze varianten. Kom langs in onze fysieke winkel! Met pin of contant betalen. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel simpel jouw brievenbussen. Nergens zult u ze zó goedkoop vinden: originele us mailboxen uit amerika al vanaf 3euro!


De originele amerikaanse brievenbus met het bekende rode vlaggetje. Ruime keuze in kleuren, formaten en designs. Nu ook verkrijgbaar met slot. Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Eenvoudig, persoonlijk en relevant.


Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol. Sale, uitverkoop, aanbieding, brievenbus met korting. Zoekt u een goede brievenbus voor een leuk prijsje? Kortingen in deze rubriek kunnen oplopen tot wel.


Toevoegen om te vergelijken. Maar vanaf vandaag ook bij u ! Amerikaanse brievenbus kopen. Niet te missen natuurlijk de vlag, die aangeeft of er post in de mailbox zit. Wij hebben gekozen voor een oude engelse brievenbus.


Afmetingen (hxbxd): 220x165x4mm. Wij bieden een uitstekend aantal brievenbussen die in de Verenigde Staten zijn gemaakt. Als u wilt dat uw US mailbox echt opvalt, zijn deze brievenbussen voor u. U kunt deze brievenbus in maar liefst kleuren bestellen. Deze met het rode vlaggetje.


Wanneer de post gebracht is doet de postbode het vlaggetje omhoog. Zo hoef je niet onnodig naar de brievenbus te lopen. Ze zijn over het algemeen vervaardigd uit aluminium.


Aanbiedingsprijs € 4Normale prijs € 780. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! Ontworpen om als vrijstaande brievenbus in de voortuin te staan. In onze webshop staan brievenbussen van de merken Bobi, Heibi, Nostalux, Cofa en Safepost maar ook budget brievenbussen voor een zeer voordelige prijs. Heb je geen plaats om een losstaande brievenbus te zetten?


Dan hebben we ook modellen die je aan de gevel kan bevestigen. We hebben ook massieve stenen modellen van VASP die je tot bij je thuis kan laten leveren. We hebben een ruime keuze aan brievenbussen : in metaal, blauwe steen, kunststof,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts