maandag 23 november 2015

Camping jerrycan

Camping jerrycan

Bespaar tot op uw reservering! Campings over de hele wereld. Profiteer nú van de Lage Prijzen! Ontvang Aanbiedingen die JIJ wil in je mailbox. Jerrycan met een compleet systeem.


De camping jerrycan wordt vaak gebruikt om een compleet systeem aan te leggen. Hiermee wordt de jerrycan als wateropslag gebruikt waar een waterpomp inhangt. De waterpomp zorgt ervoor dat het water uit de jerrycan gepompt wordt en voorziet hiermee de caravan of camper van stromend water. Gratis verzending vanaf €30.


Schenktuit is geïntegreerd in de schroefdop. Met ontluchting in de tuit. Geschikt voor drinkwater en vloeibare levensmiddelen. Schaf daarom een jerrycan of watertank aan om ook tijdens uw reis altijd water bij de hand te hebben. Water op de camping is natuurlijk super handig.


Speciaal voor de opslag van water vind je in onze winkel in Ermelo en online op kampeerwereld. De waterzakken zijn wat flexibeler en zeer geschikt voor de rondtrekkende kampeerder. Baco Army Goods verkoopt kleding, campingartikelen, electronica en dumpgoederen. U kunt artikelen bestellen via deze webshop of bij ons langskomen in onze vestiging. Easy Camp Jerry Can - Watertank - Liter.


Een jerrycan is onmisbaar tijdens het kamperen. Veel soorten en maten op voorraad. Op zoek naar jerrycans of (schroef)deksels? Bij CamperEnCaravanOnderdelen.


Ook alle reserveonderdelen van camper en caravan. Ideaal om mee te nemen onderweg of voor gebruik op de camping. Na gebruik kan de jerrycan compact worden opgevouwen en opgeborgen.


De jerrycan is voorzien van een handig tapkraantje, een stevig handvat en een ophangoog. Bestel nu ook online of kom eens langs in Brunssum. Deze stevige en voedselveilige jerrycans zorgen ervoor dat de volgende reis of camping altijd voldoende water is.


Camping jerrycan

De officiële website van Booking. Groot assortiment, jerrycans, watertanks, brandstoftanks, waterdichte vaten enz. Travellife jerrycan luxe met tuit-kraan 10L. Veilig betalen en snelle verzending.


Deze luxe jerrycan is voorzien van een tapkraantje, inhoudsaanduiding en een handgreep. Geniet van de extra ruimte die ontstaat door het gebruik van deze. Flexibele jerrycan l CAO.


Ontworpen voor: het transporteren en bewaren van water op de camping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts