donderdag 26 november 2015

Steigerhouten plantenbak op wielen

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kijken, Kiezen, Vergelijken Kies in alle rust. Een andere afmeting steigerhouten bloembak is mogelijk of we kunnen wielen monteren.


Vraag naar de mogelijkheden. Steigerhouten plantenbak op wielen , afmetingen 100x46x100cm. De gebruikte wielen zijn van hard rubber, waardoor er geen krassen ontstaan op uw terras.


Steigerhouten plantenbak op wielen

Elke maat steigerhouten bloembakken mogelijk. Laagste prijs, beste kwaliteit. Daarna schroef je de bodem op de plantenbak , leg anderhalve steigerplank op de zojuist gebouwde kist en schroef de planken vast. Als laatste maak je de lijst voor bovenop de plantenbak. Robuuste verrijdbare plantenbak van steigerhout, met afmetingen 80x80x60cm (LxBxH).


Ook is de plantenbak rechthoek leuk om te gebruiken naast de entree. Zo kleed je de uitstraling van je entree volledig aan. Product voordelen plantenbak rechthoek: De steigerhouten plantenbak wordt compleet.


Bekijk alles met plantenbak steigerhout! Tuinmeubelen, grasmaaiers. Als gewone plantenbak maar ook heel goed als afscheiding bij bijvoorbeeld u terras om lekker uit de wind te zitten. Ook voor cafe’s en restaurant is deze steigerhouten plantenbak Laura een ideale oplossing.


In een handomdraai bij u geleverd. Plantenbakken van alle merken op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoe groter de plantenbak hoe moeilijker het te verplaatsen is.


Steigerhouten plantenbak op wielen

Daarom bieden we ook de mogelijkheid om de Algarve uit te voeren met wielen. Dit kunnen ongeremde wielen zijn, geremd of beide. Kijk ook bij onze andere bloembakken. We kunnen desgewenst ook worteldoek plaatsen.


Bevestig deze aan elkaar met behulp van één vurenhouten balk van cm. Plaats de balk gelijk aan de bovenkant en zijkant van het paneel, zo houdt je onder aan ruimte over voor de bodem van de plantenbak. Deze flinke steigerhouten plantenbak kan ook op wielen worden utgevoerd. De bak zelf is al moeilijk te tillen.


Steigerhouten plantenbak op wielen

De kist is afgewerkt met doorgezaagde steigerhouten latten, in verstek. Dan is een plantenbak van steigerhout iets voor u! Een plantenbak van steigerhout heeft een mooie landelijke stijl en gaat jarenlang mee. Het geeft de bakken niet alleen een strakke afwerking maar hierdoor zijn de plantenbakken uitstekend beschermd tegen de weersinvloeden.


De plantenbak is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zelf een plantenbak van steigerhout maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. We leveren dit artikel uit voorraa kan afgehaald of thuisbezorgd worden.


Afmetingen van de plantenbak van. Voorzien van wielen waarvan met rem en een makkelijke handgreep. Een stijlvolle plantenbak die u op verschillende manieren kunt gebruiken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts