Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 50.
Kip van de houtskoolbarbecue, een wijn die op eiken vaten gerijpt is of een rokerige whisky: hout kan een echte smaakmaker zijn in eten en drinken. Wist u dat het heel eenvoudig is om zelf zo’n smaak te creëren?
Zet een gewicht (glas of fles) op de plank zodat deze goed onder water blijft. Doe alle ingrediënten van de marinade, behalve de olie, in een keukenmachine en meng het tot een glad mengsel. Kijk eerst hoe groot jouw barbecue is.
De plank moet niet groter zijn dan de helft van je grillrooster. Schuur de randjes een beetje op zodat je later geen splinters hoeft te eten. Voorheen weekten we de planken altijd een paar uur voordat ze de barbecue op gingen.
Leg de natte plank op je barbecue en laat je zalm of poon langzaam garen voor een aromatische smaak.
Voor gebruik een nacht in het water laten liggen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Leg de cederhouten rookplank ‘s nachts in water of in ieder geval gedurende een uur. Bereidingswijze voor personen: 1. Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden.
Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De plank is vooral geschikt voor het roken van vis, zoals zalm.
Je laat de rookplank een nacht in het water liggen en legt hem vervolgens direct op het rooster van je barbecue. Leg de vis op de plank en laat het geheel langzaam garen. Verzendkosten vanaf € 10- gratis! Voorraad hiervan is beperkt.
Bij Kookpunt hebben we een ruim aanbod aan rookplanken en grillplanken in ons assortiment. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten die allemaal een eigen smaakbeleving aan een gerecht meegeven. BBQ rookplank Een BBQ rookplank is een fijn accessoire wanneer je het leuk vindt om met verschillende smaken te experimenteren.
Ideaal voor het roken van vis, zeevruchten en gevogelte op uw barbecue. Rookplank , cederhout, set van stuks, groot. Uw gerechten krijgen door de rookplank een heerlijke smaak.
Geschikt voor houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Leg een rookplank de avond ervoor in water, zodat hij goed nat is voor je hem op de barbecue legt. Zodra hij begint te roken kun je je vlees, vis of groenten erop leggen. Je kunt je zalm filet natuurlijk rechtstreeks op het grillrooster plaatsen.
Je zult van die prachtige grillstrepen erop krijgen, maar ook grote kans dat je zalm blijft plakken en helemaal uit elkaar valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk stukje vis met een perfecte barbecue rooksmaak? Zo geniet je de volgende dag van een smakelijk BBQ aroma! Roken is een van de oudste bereidingswijzes en biedt een beleving van een bijzondere soort.
Niet door de gloed van de briketten, maar door langzaam garen bij lage temperaturen en de aromatische rook worden de gerechten voorzien van een onnavolgbare rooksmaak. Nu bij De Wit Schijndel verkrijgbaar! Weber Cederhouten rookplank.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.