maandag 30 november 2015

Tuinslang 40mm

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze sterke groene tuinslang is geschikt voor het verplaatsen van water op grote afstanden.


Tuinslangen van alle merken op beslist.

De tuinslang is bijvoorbeeld ideaal om uw hele tuin mee te besproeien. Deze tuinslang is namelijk eenvoudig op te bergen door zijn innovatieve elastische samenstelling. Dankzij de druk van het water breidt deze tuinslang zich uit tot wel drie keer zijn oorspronkelijke grootte.


Wanneer u het water afsluit krimpt de tuinslang uit zichzelf weer naar z. Waterslangen koop je eenvoudig online bij bol. Gele tuinslang dn= 40mm koopt u bij Rubbermagazijn. Voor 17:bestel dezelfde dag gratis verzonden.


Wil jij de tuinslang direct in huis hebben?

Reserveer deze dan online en haal de tuinslang af bij jouw HORNBACH vestiging. Als je voor gemak gaat, bestel de tuinslang dan in onze webshop. Met klik voeg je de tuinslang toe aan je winkelwagentje. Daarna kun je simpelweg de betaling voltooien en de tuinslang wordt zo snel mogelijk bezorgd.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Vijverslang 40mm , verkrijgbaar in Plus en Pro kwaliteit Onderstaand treft u de vijverslang van 40mm aan, deze slangen zijn er in een zogenaamde Plus en Pro versie. Denk aan gebruik bij grote pompen en hogedrukreinigers.


De maximale waterdruk is twaalf bar. De buitenkant van de Alfaflex is gemaakt van PVC. Bekijk ons ruime assortiment! Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch. Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig.


Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen, de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij. Martens flexibele bocht 40mm sk. Wat zijn de specificaties? Voor alle toepassingen zoals agrarisch, beregening en huishoudelijk gebruik.


De Tricoflex tuinslang is bestand tegen een werkdruk tot bar.

Vrij van weekmakers (ftalaten) en zware metalen zoals loo cadmium en barium. Dat geldt ook op het gebied van tuin- en waterslangen. De slang heeft een extra lange levensduur omdat de buitenwand van de slang slijtvast en UV-bestendig is. Door middel van de vijf verschillende lagen is de tuinslang van Tricoflex enorm knikbestendig. PP Binnenriolering zwart 40mm.


Flexibele Koppelingen 40mm. Kranen en Afsluiters 40mm. Een brede verscheidenheid aan waterslang 40mm -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, pp en pe.


De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen. Zo is de tuinslang flexibel en wordt knikken voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal helpt de duurzaamheid te verbeteren.


De flexibele water slangen zijn hierdoor slijtvast en ideaal voor intensief gebruik. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts