woensdag 11 november 2015

Gardena takkenschaar 680b

Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Morgen al in huis vanaf €21. Ontdek ons assortiment robuuste, handige en uiterst lichte takkenscharen, met jaar garantie.


Voor elke klus de beste takkenschaar ! Dankzij het precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating en de beproefde snijgeometrie voor optimale krachtoverbrenging, wordt een uitzonderlijke vloeiende en. Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


De EasyCut 6B is een comfortabele takkenschaar vanwege het lage gewicht en de soepele manier waarop de armen bewegen. Het snoeien kost je hierdoor minder energie. Voor 16:uur bestel is morgen in huis. Dit product is uit ons assortiment. Klassieke takkenscharen voor het knippen van.


Gardena takkenschaar 680b

Kies uit producten vanaf € 270. Bestel hier tuingereedschap online. De takkenschaar heeft precisiegeslepen messen met antikleefcoating die zorgen voor goede snijresultaten.


De coating zorgt er bovendien voor dat er geen resten blijven plakken. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Deze snoeischaar heeft precisiegeslepen messen met een antikleefcoating en een speciale vorm voor optimale krachtoverbrenging. De schaar is 6mm lang en kan takken met een diameter tot mm doorknippen dankzij de beproefde snijgeometrie, uitstekende hefboomwerking en veilige stootbuffer.


Gardena takkenschaar 680b

Met een takkenschaar knip je moeiteloos dikke takken door. Boomscharen zijn ideaal voor bomen. Classic takkenschaar 680B.


Ze knippen dikke takken op grote hoogtes, zonder dat je er een ladder bij hoeft te gebruiken. Door het hefboom-systeem behoudt hij zijn kracht. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Gardena takkenschaar 680b

Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang plezier van. In het uitgebreide assortiment vind je het ideale tuingereedschap, passend bij jouw budget. Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen. Takkenscharen online kopen.


Lichtgewicht takkenschaar. De schaar maakt gebruik van het papegaaienbek-mechanisme en is uitgerust met precisiegeslepen messen met een antikleefcoating. Met deze takkenschaar kunt u takken met een maximale diameter van millimeter snoeien. De GARDENA takkenschaar EasyCut 6B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout.


Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof je gewrichten. Wit u werken op grotere hoogte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts