dinsdag 5 januari 2016

Schaduwdoek 3x4

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Waterdoorlatend en weersbestendig. Schaduwdoek rechthoek 3x4. Waterdicht schaduwdoek , rechthoek 3xmeter.


Montage van een schaduwdoek is zeer eenvoudig op de plaats en waar u geen zonlicht wenst maar wel licht wilt. Coolfit schaduwdoek rechthoek 3xmeter zwart. Koop nu en betaal pas over dagen!


Schaduwdoek 3x4

Het doek is mooi om te zien, maar ook functioneel. Met dit rechthoekige schaduwdoek van Nesling kun je heerlijk van het terras genieten. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het doek maarliefst van de schadelijke UV-stralen tegenhoud. Het schaduwdoek is gemaakt van speciaal DHPE geknoopt doek. Zo kunt u het schaduwdoek bijvoorbeeld boven uw zwembad hangen, kinderspeelplaats of over uw terras.


Op zoek naar een schaduwdoek ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag. Bekijk alle schaduwdoeken! Zonnedoek 3x4m trendy design zonwering!


Schaduwdoek 3x4

Bescherm u voor tegen zon met zonnedoek rechthoek. Dit betekent dat uur onder een gebreid schaduwdoek overeenkomt met een uur onbeschermd in de volle zon zitten. Deze Kookaburra schaduwdoeken zijn niet gebreid maar geweven en blokkeren van de uv-straling. Je eigen ideale schaduwplek met de schaduwdoeken van Nesling.


Hoogwaardige producten en tot UV bescherming. Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina’s, kijk eens op driehoekig schaduwdoek , vierkant schaduwdoek , harmonica schaduwdoek of zoek je een waterdicht schaduwdoek. Zoek deze zomer de schaduw op met goede zonwering.


De zomerzon kan fel zijn en een parasol past misschien niet helemaal op het terras. U kunt hier uw eigen schaduwdoek geheel naar wens op maat berekenen. Naast maatwerk hebben we ook enkele standaard schaduwdoeken tegen voordelige prijzen. Kies hieronder uw schaduwdoek in een standaard afmeting, in verschillende doekmaterialen, maar wel in alle kleuren. Zit uw afmeting er niet bij, kies dan voor een maatwerk schaduwdoek ! Tevens beschermt het schaduwdoek u tegen de schadelijke UV stralen.


Onze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring bij ons te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts