donderdag 2 oktober 2014

Brievenbus tochtafsluiter gamma

Betaal slechts € verzendkosten. Profiteer van snelle levering en bestel nu online! Alle grote merken beschikbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk hier al onze varianten.


Kom langs in onze fysieke winkel! Met pin of contant betalen. Gamma brievenbus op Vergelijk. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Bij GAMMA vind je diverse tochtstrips en tochtband om er lekker comfortabel bij te zitten. Een tochtstrip op de voordeur voorkomt een koude, kille gang. Met een speciale tochtstrip voor het raam of tochtband houd je de kou buiten het raam. De aluminium GAMMA -brievenbusklep met borstel is een stijlvolle brievenbusklep met tochtafsluiter.


Brievenbus tochtafsluiter gamma

De tochtafsluiter houdt tocht tegen waardoor u de warmte in huis niet verliest. Zo verspilt u niet onnodig energie. Daarnaast voorkomt de klep met borstel dat er stof en geluid uw woning binnendringt.


Brievenbus tochtafsluiter met borstel tegen tocht. Voor de binnenzijde van de deur. Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus. Als je een nieuwe deur hebt aangeschaft, ben je nog niet altijd klaar met klussen.


Wil je namelijk optimaal gebruik maken van deze aankoop, dan is een goede afwerking. Sommige brievenbussen hebben lamellen bij de gleuf en een slot. Qua stijl kun je ook alle kanten op. Zo is je post beschermd tegen diefstal. Kies een antraciete RVS brievenbus naast je donkere deur, of creëer juist een contrast door bijvoorbeeld een groene, of een brievenbus in een opvallende kleur te kopen.


Langdurige en koude winters doen de energierekening vaak onaangenaam stijgen. Vooral als blijkt dat uw woning niet goed geïsoleerd blijkt te zijn en warme lucht van binnen via de brievenbusklep naar buiten gaat en koude buitenlucht via dezelfde weg naar binnen komt. Luxe brievenbus tochtafsluiter van roestvrijstaal voor montage aan de binnenzijde van de voordeur. Montage met meegeleverde schroeven.


Dicht de brievenbus af tegen tocht. Kies je voor een briefplaat, dan wil je aan de binnenkant van jouw voordeur natuurlijk niet kijken naar een gapend gat. Daarom hebben we in onze webshop mooie tochtkleppen die de briefplaat binnen bedekken. Maak de juiste keuze voor je brievenbus met een brievenbus tochtafsluiter ! Wat voor soort tochtafsluiter zoek je? Een brievenbus die in de deur bevestigd is, is een makkelijk doelwit voor inbrekers om middels het welbekende hengelen de deur te openen.


Dit kan voorkomen worden door het plaatsen van de Secumax brievenbusbeveiliging. De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, waaronder RVS tochtkleppen. Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie.


Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS. In beide gevallen kan hij een vervelende kier zijn waar de wind en kou snel een weg naar binnen vinden. Door een tochtwering te plaatsen kunt u dit voorkomen. U dient hierbij uiteraard te letten op het materiaal van de borstel.


De klep veert automatisch terug. De brievenbus kleppen die u in ons assortiment ziet hebben verschillende manieren van openen. Bij de een gaat de klep naar boven open, bij de ander kan de postbode de post tegen de inworpklep aanduwen en deze zal dan naar binnen opengaan. Nadat de post ingeworpen is, zal de klep door middel van een veer, automatisch weer sluiten. Bij Online Deurbeslag Shop vindt u diverse soorten brievenbusplaten.


Allen van een prima kwaliteit en bijzonder scherp geprijsd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts