donderdag 4 juli 2019

Polyscias roble

Een plant met een tof karakter en een wild uiterlijk. Deze kamerplant heeft de eigenschap dat er bladeren groeien over de gehele tak. Een plek in de schaduw is ook geen probleem voor de plant.


Koop nu en betaal pas over dagen! De plant wil namelijk niet vaak verplaatst worden en moet precies genoeg water krijgen.

Maar in ruil daarvoor krijgt u een echte blikvanger in uw kamer! De meeste verschillende soorten zijn te vinden op Vanuatu, waar ze al eeuwen worden gebruikt als omheiningen. De plant heeft uiteenlopende familieleden en is zowel verwant aan ginseng als aan klimop. Wanneer deze kamerplant te ver van het raam staat is er kans op bladval en stagneert de groei. Die Pflanze ist mit rein grünen, oder grün-weiß gemusterten Blättern zu erhalten und stammt aus Malaysia.


Verklein deze kans door regelmatig te sproeien. Spint kunt u verwijderen door een harde waterstraal. Voor schild en bladluis wordt geadviseerd om zo snel mogelijk een bestrijdingsmiddel te gebruiken.

In de groeiperiode( april - augustus ) wekelijks bijmesten. Wanneer de plant enige tijd binnen staat is het aan te raden de bladeren af en toe met een vochtige doek af te nemen zodat de bladeren weer mooi gaan glanzen. Er zijn ongeveer soorten, die allemaal afstammen van de soort die in het tropische oceaanklimaat van het oerwoud van Nieuw-Caledonië groeit. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online!


Met de houten stammen en de donkere bladeren heeft de plant een stoere uitstraling. Zo af en toe de bladeren sproeien helpt de plant gezond te blijven. Zet de plant op een lichte plaats uit de zon. Geef dan minder water en geen plantenmest. Beide namen zijn gangbaar voor dezelfde plant.


Aralia ( polyscias) roble. Vaste lage prijs Tuininrichting. Hij staat al jaar in een hoek van de woonkamer. Sinds enkele weken gaat het mis. De jonge scheuten verdorren en alle bladeren vallen af.


Again due to dry air, your Polyscias is susceptible to spider mite, shield or aphid. Minimize this chance by spraying regularly. Spider mite can be removed by a hard jet of water.

For shield and aphids it is advised to use a pesticide as soon as possible. The Polyscias Roble erratic and artistic. De naam Polyscias is afgeleid van het Grieks en betekent: ‘veel schaduw’. Buiten het feit dat de Polyscias ook zelf niet graag in volle zon staat, betekent deze naam voornamelijk dat de plant veel schaduw biedt voor andere planten.


En zojuist kom ik uit het werk, geef mijn planten water en sta ik naast mijn Polyscias Roble , ik heb geen idee wat de nederlandse naam is. Caring for Polyscias Except in tropical areas, they serve as houseplants of relatively small size, and growers enjoy them for their attractive foliage. As with many potted plants, a temporary stay outdoors is an option for Polyscias in warmer weather. Polyscias Roble has small green-brown leaves that grow along the full length of the branches, creating a mass of tropical green tranquillity for your home.


Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts