dinsdag 26 juli 2016

Betonnen waterslagen

Betonnen waterslagen

Alle betonnen raamdorpels zijn te bestellen in de kleuren wit, grijs en antraciet. Ook dit kunt u hieronder selecteren wanneer u doorklikt op een product. U kunt de raamdorpel in de door u gewenste lengte én kleur direct online bestellen door deze daarna toe te voegen aan uw winkelmandje. Raamdorpels of waterslagen zijn in Nederland geen overbodige luxe.


Deze zorgen er namelijk voor dat regenwater vanaf het raam niet in spouwmuur terecht kan komen. Aangezien het in Nederland veel regent kan er zonder raamdorpel vocht ontstaan tussen de muren die niet gemakkelijk te verwijderen is. Waterslagen worden van verschillende materialen gemaakt. Bij steen of beton spreekt men vooral van een raamdorpel, terwijl men bij metalen of kunststof van een waterslag spreekt.


BS Beton is leverancier van prefab beton. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Onze prefab waterslagen zijn verkrijgbaar in meerdere standaard kleuren en modellen. Zo bent u er altijd zeker van dat uw nieuwe waterslagen passen bij het kozijn.


De maten van onze waterslagen variëren van 1mm tot 1mm. Daarnaast blijft de gevel langer schoon, omdat vervuilt water niet direct langs het huis kan lopen. Bij beton of steen wordt meestal de naam raamdorpel gebruikt.


Worden ze gemaakt van kunststof of metaal, dan spreekt men meestal van een waterslag. In de praktijk vervullen zowel raamdorpels als waterslagen dezelfde functie. Bekijk alles met raamdorpels! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.


U kunt de betonnen raamdorpels ook direct op de gewenste lengte bestellen, klik hier. Als u dan doorklikt op één van de producten dan kunt u de lengte invoeren en de prijs wordt direct berekend en getoon waarna u de raamdorpel direct online kunt bestellen. Een unieke optie die door veel van onze vaste klanten enorm gewaardeerd wordt.


Holonite biedt een ruim assortiment aan raamdorpels. Van zeer slanke types, met een vooraanzicht van millimeter tot grote robuuste types. De metalen waterslagen zijn aan de onderzijde voorzien van een lekrand. Een variant op raamdorpelsteen of waterslag is de lekdorpel, wat eigenlijk een korte waterslag is. Lekdorpels worden vaak toegepast bij kozijnen met een kleine negge of bij de overgang tussen verschillende gevelmaterialen die niet in hetzelfde vlak liggen.


Betonnen waterslagen

Met een waterkering aan de bovenzijde van ongeveer cm. In onderstaande tabel zijn onze standaard producten terug te vinden. Bij een aantal raamdorpels is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van.


Tienray is een dynamische organisatie met een rijke ervaring in het ontwerpen, produceren en vermarkten van klein prefab beton voor de woning- en. Natuursteen raamdorpels, waterslagen en gevelplinten maken uw huis echt af! Op maat laten maken is mogelijk.


Betonnen waterslagen

Wilt u graag twee of meerdere lengtes die op elkaar aan moeten sluiten? Geef dit aan bij het bestellen, dan zorgen wij ervoor dat ze naadloos op elkaar aansluiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts