dinsdag 19 juli 2016

Bosmaaier mes

Duurzame messen van uitstekende kwaliteit. Bestel direct online of kom langs! Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Grootste aanbod keuken- en outdoor messen: het beste mes koop je bij Knivesandtools!


Ben je ook liefhebber van echte kwaliteitsproducten?

Wij testen alle producten zelf. Specialistisch advies nodig? Voer regelmatig een onderhoudsbeurt uit voor uw bosmaaier. Met tijdig onderhoud voorkomt u hoge kosten en ongemakken als de bosmaaier tijdens werkzaamheden stuk gaat. Bosmaaier messen voor alle merken bosmaaiers en trimmers.


In ons ruime assortiment bosmaaiermessen kan U allerhande messen. De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, 3-tands mes , draadkop, werkhandschoenen, beschermbril, gehoorbeschermers en een brandstofflacon. Daarnaast bevat dit complete pakket nog een gereedschapssetje bestaande uit een bougiesleutel, schroevendraaier, moersleutel en inbussleutels.

Ze zijn vaak uitgerust met een krachtigere motor, een extra handvat, en de messen zijn veel krachtiger. De meeste bosmaaiers hebben ook bijvoorbeeld een zaagblad om door takken of de stammen van een struik heen te kunnen zagen. Naast dat je een maaikop aan een bosmaaier kunt bevestigen, zijn er ook verschillende messen die bevestigd kunnen worden. Zo kun je stevig onkruid en houtachtig gewas het beste te lijf gaan met een 3-tands mes. Deze wordt standaard geleverd bij al onze bosmaaiers en combitools.


Er zijn ook bosmaaiers waarbij je kunt wisselen tussen beiden. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Dikke draden kunnen gebruikt worden voor lastigere taken, zoals het kortwieken van bramenstruiken. Een accu bosmaaier geeft je meer bewegingsvrijheid dan een elektrische bosmaaier , maar de motor is wel minder onderhoudsarm dan van een benzine bosmaaier.


Professionals hebben flexibele en krachtige bosmaaiers nodig waarmee ze probleemloos kunnen werken op geluidsgevoelige locaties en bij slecht weer. De machines van het STIHL PRO AccuSysteem voldoen aan zeer hoge normen. Het mes kan rond zijn, of de vorm van een driehoek hebben. Een rond slagmes lijkt op het cirkelzaagbla maar het heeft minder tanden. Als het mes op een hard voorwerp stuit is er het risico van breuk.


Op een bosmaaier kunnen ook nog andere systemen worden gemonteer bijvoorbeeld een conische staalborstel om onkruid te verwijderen. Onderhoud trimmers en bosmaaiers.

Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je machine maar het werkt ook veel prettiger. Controleer regelmatig het mes of de draad. Wikkel de draad goed op als je de draadkop open maakt.


Gebruik de juiste draad die bij de trimmer past. IKEA messen, scherp en duurzaam. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit toestel is dan ook geschikt om hardnekkig en hoog opgegroeid onkruid te verwijderen.


Een bosmaaier gebruikt een metalen blad als mes. Denk bijvoorbeeld aan een tuin of een stuk grond dat lange tijd verwaarloosd is. Deze machines beschikken over veel meer kracht. Ze zijn bovendien ook zwaarder dan gewone grastrimmers. Voor snijgarnituur, maaikoppen, messen en maaidraad bent u bij Jos Martens aan het juiste adres.


Leverbaar in verschillende soorten en maten. Deze 2-in-bosmaaier van Timberpro werkt op benzine en kan gebruikt worden om te maaien met draad en ook met mes. Het beschikt over een 2-takt motor met cilinder die luchtgekoeld werkt.


De cilinderinhoud is cmen de motor heeft een vermogen van 3. Het toestel heeft een tank waar je 7ml benzine in kunt gieten. Gereedschappelijk is uw leverancier van de hoogste kwaliteit bosmaaiers van alle gerenomeerde merken. Natuurlijk zit er volledige garantie en service op. Wij hebben bijna alle bosmaaiers uit voorraad leverbaar.


Complete bosmaaiers met veel vermogen en functies, zo wordt elke klus eenvoudig. Als je 2de hands koopt let ook op de moer waar je het mes mee vast zet. Hier zit een plastic ring in die nog goed zichtbaar moet zijn anders echt de moer vervangen voor een nieuwe borgmoer met plasticring. Tenzij je voor ninja gaat trainen met een super werp mes.


De STIHL FS benzine bosmaaier is een uitgesproken handzame motorzeis met dubbele handgreep. De capaciteit van de motor is kW. Gras en onkruid op privéterrein is hiermee gemakkelijk weg te maaien. Ook stug onkruid is voor deze maaier een eenvoudige klus.


De multifunctionele beugelhandgreep biedt tijdens het maaien optimaal gemak. Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts