vrijdag 29 juli 2016

Boomhutbed steigerhout

Lage prijzen en montage mogelijk. Hoogslapers van alle merken op beslist. Groot assortiment Steigerhout. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop en verkoop boomhutbed steigerhout eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Dit bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven en één beneden. De afmetingen van dit bed zijn 210cm. Op deze manier weet je zeker dat je straks een prachtig boomhutbed in de kinderkamer hebt staan.


Voor inspiratie voor het maken van een boomhutbed , kan je ook bij vtwonen kijken. Wil je een boomhutbed maken van steigerhout ? Dit bed in de vorm van een boomhut is te maken van verschillende houtsoorten zoals bijvoorbeeld steigerhout , eiken, grenen, hardhout en vuren. Zoals de naam al doet vermoeden kan er op dit bed geklommen en gespeeld worden. Boomhutbed van steigerhout.


U hoeft alleen de matrasmaat door te geven en wij zetten hem voor u in elkaar.

Hij wordt goed geschuurd en is ook nog uit te breiden. Bedden van steigerhout goed geschuurd en thuis gemonteerd. De warmte die deze bedden, van oud en doorleefd steigerhout , uitstralen is uniek. Bij de Steigeraar maken we deze nu al jaren en we krijgen vele leuke reacties en foto’s van onze klanten. Dit zijn overigens dezelfde foto’s die bij ons op de website te zien zijn.


Uiteraard kun je ervoor kiezen om deze te laten behandelen in de vele tinten die wij hebben. Dit combiledikant beschikt over een verstelbare lattenbodem, deze is te verstellen op standen. Al onze bedden worden met liefde gemaakt.


Het materiaal dat wordt gebruikt is vuren, ook wel steigerhout genoemd. Stoer en leuk, dit boomhutbed van steigerhout ! Welke jongen droomt er niet ooit van een eigen boomhut? En wat te denken van een boomhut waar je ook in kunt slapen. Met dit stoere boomhutbed kunnen vele dromen in vervulling gaan. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Hutten bouwen, bomen beklimmen en uren zoet zijn op een zelf ontdekte en knusse plek. Hoe tof is het voor je kind om dat op zijn of haar slaapkamer te kunnen. Een stoere boomhutbed is daarvoor de basis.


Bijvoorbeeld een boomhutbed van steigerhout.

Kinderbed Steigerhout Robuust - x 2cm. Een soort Kasteelbed met ongelijke kantelen. Zo zijn er boomhutbedden voor de allerkleinsten, maar ook voor stoere tieners. Een compleet gesloten boomhut op palen of een veilig boomhutbed lekker laag bij de grond. Voor de echte klimmers of voor naar-bed-toe-kruipers: een boomhutbed is er voor iedereen!


Een boomhutbed is in ieder geval hartstikke gezellig en naar eigen smaak in te richten. En dit wilt u niet in uw nieuwe steigerhouten kinderbed hebben. Nieuw steigerhout is verder niet bewerkt en niet schadelijk voor de gezondheid. Stapelbed van steigerhout. Bed maken van steigerhout , ledikant gratis bouwtekening.


Romantisch bed van steigerhout met hartje! Geschikt voor matrasmaat 140x200cm incl. Het bed op de foto is 160x200cm met de zijkanten op 55cm hoogte.


Daar komt het matras dan deels nog bij (= verhoogde instap), incl. Desgewenst uit te breiden met nachtkastje Amor, stuks voor €27- Ook los te bestellen voor €14- per stuk. Aan de zijkant van het bed is een kapstok met vijf haakjes gemaakt.


Dit boomhutbed , in beige en zandgrijs, is een combinatie van massief grenen en gelakt MDF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts