maandag 18 juli 2016

Bite stop spray

Ruim 4signaleringen vanaf €99. De laagste prijs op Beslist. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Deze kleurloze vloeistof heeft als werkzame stof Bitrex. Deze stof zorgt er voor dat uw huisdier niet meer wil kauwen of bijten op voorwerpen door de bittere werking.


Het voorkomt van kauwen en bijten aan bijtgevoelige voorwerpen. Goed schudden voor gebruik. Door de extreem bittere smaak zal uw paard het wel laten om te bijten of knabbelen aan dekens, andere paarden en ook het aanvreten van de stal wordt door deze spray onaantrekkelijk voor het paard.


Bite stop spray voor hond en kat. De spray heeft een onaangename geur en smaak die het pikken van veren bij kippen, en staart- en manenbijten bij paarden voorkomt. Dit is een kleurloze en heldere vloeistof om te sprayen op alle bijtgevoelige voorwerpen, maar ook op staart en manen. Excellent Verkrijgbaar in.


De werkzamestof is Bitrex. Volgens het Guinness Book of Records de meest bittere substantie ooit. Slijmvliescontact vermijden. Bijt- Stop spray voorkomt dat uw hond ergens aan bijt.


Het is volkomen kleurloos en vlekt niet. Bitrex is de meest bittere substantie volgens het Guiness Book of Records. Deze speciaal ontwikkelde oplossing bevat werkstoffen welke door middel van een afstotende geur en smaak vele ongemakken succesvol tegengaan.


Bite stop spray

Een heldere kleurloze vloeistof om aan te brengen op alle voorwerpen wat u graag heel wilt houden. Zoals banken, stoelen, tafelpoten deurposten enz. Maar ook te denken aan kussens, dekens, bandages,etc.


Stopt kauwen en bijten op artikelen waar u het niet op wilt. Hierdoor wordt bijten, knabbelen en aanvreten tegengegaan. Bitrex de meest bittere substantie is volgens het Guinness Book of Records!


Bite stop spray

Ter voorkoming van het vreten (bijten) aan dekens, bandages, deuren, staart en manen. Spray het (een aantal keren per dag) op de voorwerpen waar jouw paard graag aan knabbelt. Voor gebruik goed schudden.


Kan gebruikt worden op verschillende materialen zoals : dekens, bandages, stal. Heb een nieuwe staart gekocht die we moeten invlechten want zo kan het echt niet! This prevents chewing and gnawing. Koop hem snel bij onze partner webshops. Te gebruiken op kussens, ligbedden, bandages, manden ect.


Bite stop spray

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op alle bijtgevoelige delen om bijten, knabbelen en aanvreten tegen te gaan. Nederdland en soms in Belgie zie product. Gebruik Byte-X om nagelbijten en duimzuigen af te leren.


Door dagelijks een dun laagje Byte-X op de nagels aan te brengen stopt het nagelbijten en duimzuigen door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts