donderdag 28 juli 2016

Groenrijk asten

Bestel loungesets via Beslist. Alle merken I vanaf € 139. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Laat je verrassen door het ruime assortiment van GroenRijk Assen.


Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer! Wij helpen je graag met een passend (groen)advies. Tot onze grote spijt willen wij jullie middels deze brief inlichten dat ons geliefde tuincentrum GroenRijk Asten binnenkort haar deuren zal gaan sluiten. Dit bericht zal voor u als trouwe klant wellicht verrassend zijn.


Wij, eigenaren Jan en Henriëtte, hebben na veel overwegingen helaas dit besluit moeten nemen. Eigenaar Jan heeft daar meerdere verklaringen voor. De markt ligt behoorlijk op zijn gat. Het jongere publiek heeft duidelijk minder interesse in tuinieren. En ook bij de ouderen loopt het terug.


Je kunt het niet alleen van het voorjaar hebben. Op woensdag mei meldden Jan en Henriëtte Janssen dit in een nieuwsbrief die zij hadden toegezonden aan hun vele trouwe klanten. In onze ruim opgezette winkel en buitenkas helpen wij u graag met het maken van. Wil je geen aanbieding missen? Je krijgt ongeveer 1x per week een mail.


Bent u op zoek naar openingstijden, koopzondagen en aanbiedingen van tuincentra in Asten ? Zo kunt u dichtbij huis de mooiste planten en decoratie kopen, want tuincentra in de buurt hebben vaak een verrassend assortiment. Welkom in de webwinkel van GroenRijk ! Hier verkopen wij een aantal producten en cadeaukaarten. Niet gevonden wat je zoekt?


Groenrijk asten

Kijk hier voor onze andere webwinkels of op het assortimentsoverzicht voor ons aanbod in onze tuincentra, dat aanbod is altijd het grootst. Loungeset I Laagste prijs. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Openingstijden dichtstbijzijnde Groenrijk winkels. Zoekt u een tuincentrum in Asten - Heusden, Noord-Brabant?


Hieronder hebben wij een overzicht van tuincentra in Asten - Heusden geplaatst met daarbij openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en folders. Mist u uw eigen tuincentrum in Asten - Heusden in onderstaand overzicht? Wij hebben ook andere tuincentra in omliggende plaatsen vermeld.


Tuincentrum bedrijf GroenRijk Asten Tuincentrum uit Heusden. Bekijk de reviews en beoordelingen van Groenrijk Asten B. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Groenrijk Asten B. De besloten vennootschap Groenrijk Asten B. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Groenrijk in Heusden ( Asten ). Voorste Heusden te Heusden en is actief in de branche bloemenwinkels. Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Asten ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat.


Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? GroenRijk in Heusden gaat voor een definitieve kerstuitverkoop, met kortingen van tot , nog even open.


Groenrijk asten

Dat gebeurt op: - Donderdag tot en met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts