maandag 11 juli 2016

Steigerhout raamluik

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Verkrijgbaar in verschillende varianten. Steigerhouten decoratieve eye-catcher in uw vensterbank.


Twee-luik met hart in het midden.

Deze pin is ontdekt door Wendy. Een leuke kaars erachter en dan kan hij ook leuk staan op uw tafel of een andere hoek van uw kamer. Hij is behandeld met een witte beits. Raamluik van steigerhout 2-delig. Ook in andere maten verkrijgbaar, met of zonder hart.


Prijs op aanvraag via de mail. Handgemaakt van steigerhout.

De breedte (als hij totaal is uitgeklapt) is standaard rond de cm. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Ontdek ideeën over Figuurzaag Patronen.


Verschillende vormen en maten moeten jou in staat stellen om voor ieder raam een sterk en betrouwbaar raamluik te maken dat ook nog eens mooi is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je een raamluik maakt dat niet goed past. Het voordeel van zelf raamluiken maken is dat je zelf invloed hebt op hoe het raamluik eruit komt te zien. Het raamluik is gemaakt van gebruikt steigerhout van ca. Aan de bovenzijde is bij iedere plank een hartje van ca.


De planken zijn aan alle de zijden machinaal geschuur dit neemt de uitstraling echter niet weg. Standaard 40cm hoog u kan ook kiezen voor of 60cm. Bouwtekening raamluik maken pdf download. Er zijn verschillende bouwtekeningen voor raamluiken te vinden.


Je kan dus kiezen welk luik het beste bij de buitenkant van je huis past. Zoals ik eerder al had aangegeven is het belangrijk dat je kijkt naar de beschikbaar ruimte. Door het doorleefde steigerhout heeft het bankje een stoere robuuste uitstraling en kan hierdoor ook als decoratie dienen in uw woonkamer of slaapkamer.

Wilt u uw tuin aankleden met leuke accessoires dan is dit bankje echt een eyecatcher. Een super stoer alternatief voor gordijnen en mooi in oude én nieuwbouwhuizen: houten luiken. Pak de zaag en maak in stappen je eigen luiken. Dit dorp is zigzag in elkaar gebouwd. Betaling: U hoeft uw meubel pas te betalen bij aflevering dus geen vooruit- of aanbetaling!


Dit kan contant of per pin. Bezorging: Uw product wordt gratis thuisbezorgd in Nederland en België als u voor minimaal 50- bestelt. Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen met het maken van een houten luik.


Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts