vrijdag 15 juli 2016

Japanse esdoorn acer

Specialistisch advies nodig? Verzorgde rondreizen naar Japan boek je veilig en snel online bij KRAS. Unieke, volledig verzorgde rondreizen voor de beste prijs. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Het is meestal een struik tot kleine boom met een dicht bladerdak dat in het najaar roo geel of oranje kleurt. Hij heeft een intense kleur groen, oranje of rood en in het najaar een prachtige herfstkleur (diepgeel, oranje of rood). We willen hem t liefste meeverhuizen naar nieuw huis met grote tuin. Is het mogelijk hem uit te graven en hem in nieuwe tuin te transplanteren?


En zo ja hoe en wanneer kan ik dat t beste doen? Op de door ons zelf gezaaide onderstammen enten wij verschillende variëteiten. Omdat er meer vraag is naar grotere maten duurt dat vaak nog langer. De bodem moet goed vocht doorlatend en licht zuur tot kalkhoudend zijn.


Ook heeft wind en volle zon een slechte invloed op de plant.

Hierdoor kunnen wij waarborgen dat de planten op de juiste manier zijn gekweekt en optimaal kunnen presteren. Beperk het snoeien tot een minimum omdat dit de aantrekkelijke vorm van een acer kan bederven. Acer palmatum ‘Bloodgood’ 3. Indien nodig kunnen slecht geplaatste scheuten licht teruggeknipt worden. Voer dit type snoei alleen in juli of begin aug.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Acer. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Dit is een prachtige esdoorn die langzaam groeit en in een oosterse tuin thuis. De bladeren zijn rond en beschikken over zeven tot elfpuntige sterk gezaagde lobben.


Schitterende herfstverkleuring in geel , oranje , rood. Prachtige, potgekweekte japanse esdoorns te koop in soorten. Vele soorten hebben een zeer mooie lente -en herfstkleur. De kleurnuances lopen van groen en oranjerood tot bruin.


Het blad is glanzend donkerrood. Japanse esdoorn acer te koop, soorten! Bloodgood groeit sneller als Atropurpureum maar blijft uit eindelijk kleiner, hij wordt 4-6m hoog en even breed.


De japanse esdoorn groeit graag in goed doorlatende, humeuze zandgrond.

Een beschutte plaats in de halfschaduw of heeft de voorkeur, maar ook een zonnige standplaats is geschikt. De plant is te gebruiken in tuinen, parken meestal als solitair. Vermijd wel standplaatsen met veel tocht. In het voorjaar, april en mei, is het wel van belang om de planten te beschermen tegen late nachtvorst.


Dit kan men bij kleine planten heel effectief doen door er een grote kartonnen doos overheen te zetten. Het is een sierlijk boompje met mooi overhangend blad met een mooie rode kleurverandering. Zowel de variëteit op stam als de struikvorm zijn populaire planten rondom de vijver.


Mooie acer palmatum garnet te koop. Deze mooie purper kleurige acer heeft een mooie parasol vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts