vrijdag 22 juli 2016

Dierenverblijven op maat

Vind dierenverblijven op maat als je nu zoekt. Boek het OP, Chaweng Beach. Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Wij maken maatwerk dierverblijven voor al uw huisdieren.


Dierenverblijven op maat

Naast onze standaardmodellen, te zien op onze website, maken we dierverblijven op maat , geheel naar uw wens. Samen met u tekenen we het hok, de ren, het verblijf uit, zodat het eindresultaat precies wordt zoals u het voor zich ziet. Daarnaast maken we ook tuinhuizen en veranda’s op maat. Liever een grotere dan één van de standaard modellen? Of juist kleiner om hem naast de schuur te plaatsen?


Van't Foort heeft jarenlange ervaring in het maken van schuren en dierenverblijven op maat. Voldux voorziet u van het ideale. Bekijk hier onze modellen. Ook gespecialiseerd in maatwerk! Verblijven in elke lengte en breedte maat verkrijgbaar!


Dierenverblijven op maat

Alle aanpassingen zijn mogelijk! Ook in verschillend hout soorten mogelijk! Kippenhokken, konijnenhokken, geitenhokken, volières. U wilt een dierenverblijf op maat ? Dan denken wij graag mee en realiseren uw droom.


Bij ons in de werkplaats is het maken van dierenverblijven dagelijkse kost. Naast het standaard assortiment kunnen onze klanten al jaren bij ons terecht voor maatwerk dierenverblijven. Maatgemaakte kippenhokken, konijnenhokken, hondenhokken, duiventillen en meer!


Kom eens langs bij NuBuiten. Wilt u een dierenverblijf op maat laten maken? Onze specialisten denken graag met u mee! Ook Frans Bauer kent de huisjes van huisjesbouw. Door jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw houten schuur op maat met precisie en deskundigheid gebouwd zal worden.


Dierenverblijven op maat door van ’t Foort. Ook voor een dierenverblijf kunnen wij modellen geheel op maat maken, waarbij we met name gespecialiseerd zijn in het maken van grote modellen. En dat is natuurlijk heel prettig als je moet kiezen uit zo’n breed assortiment.


Tom Vercammen bouwt naast tuinhuizen en poorten ook dierenverblijven in alle soorten en maten. Naast volledig op maat gemaakte kippenhokken kan je er ook terecht voor een hok voor je konijn of geit. Ook een volledig op maat gemaakte paardenstal behoort tot de mogelijkheden.


Uw kat lekker buiten, maar toch niet bij de buren in de tuin of op straat? De oplossing daarvoor is een kattenren. Onze dierenverblijven zijn volledig op maat te maken en er worden diverse dieren in gehuisvest. In onze foliekassen worden schapen, geiten, kippen en bijvoorbeeld struisvogels gehouden.


Dierenverblijven op maat

De foliekas is hier uitermate geschikt voor omdat deze makkelijk te plaatsen is op plekken waar je ze nodig hebt. Houten dierenverblijven van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar het perfecte verblijf voor uw huisdier? Wij hebben een ruim assortiment aan dierenverblijven zodat er altijd voor iedereen wel wat tussen zit.


Een dierenverblijf van eikenhout biedt een schone, veilige en beschutte plek voor uw dieren. Met de landelijke uitstraling en de mogelijkheid om op maat uw eigen indeling te maken, zijn onze dierenverblijven de perfecte oplossing voor de behuizing van uw klein én groot vee. Lekkerkerker Loon- en Lasbedrijf kan u dierenverblijven op maat leveren van hoge kwaliteit.


Wij zijn de specialist op het gebied van agrarische hekwerken en denken graag met u mee. Zo kunnen wij dierenverblijven op maat produceren en leveren. Bakker Volierebouw is de specialist op het gebied van op maat gemaakte volieres en kooien. Dit zijn niet alleen praktische dierenverblijven , maar ze kunnen compleet op maat en op stijl gemaakt worden.


Wat bij ons voorop staat, is dat de dieren het zo goed mogelijk hebben in onze dierenverblijven. Het welzijn van uw dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts