woensdag 20 juli 2016

Boeddha tuinbeeld

Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. De grootste collectie tuinbeelden hier! Tuinbeelden tegen de laagste prijzen. Ontdek de kleine en grote buddha beelden die wij voor binnen en buiten hebben en vrolijk uw tuin of balkon op met een fraai boeddha tuinbeeld.


Wij hebben een groot assortiment tuinbeelden en we blijven op zoek naar nieuwe aanwinsten.

Hij zal je tuin opvrolijken, juist heel sereen maken of gewoon aankleden. Onze (meeste) tuinbeelden zijn gemaakt van Clayfibre. Vandaag besteld morgen in huis! Waarom u het beste bij beelden-kopen. Dat is eenvoudig, u ontvangt van ons een uitstekende service, als u voor 14.


Zittende boeddha handgemaakt van donkergrijze natuursteen. Afgebeeld in de Abahaya Mudra, de handhouding welke geruststelling en zegening brengt.

We leveren alle soorten en maten van kleine decoratie beeldjes tot grote tuinbeelden. Geschikt voor alle seizoenen. Boeddha tuinbeeld kunt kopen? Dit prachtige tuinbeeld van Stone-Lite is een boeddha in zijn klassieke houding: mediteren met één hand in zijn schoot en de andere hand ter hoogte van de borst, met de handpalm naar buiten gekeerd.


Met dit handgebaar symboliseert deze boeddha gerechtigheid. Een prachtig en klassiek tuinbeeld dat een bijzondere betekenis met zich meedraagt! U vindt ze overzichtelijk opgesteld in onze webshop, vergezeld van een gedetailleerde afbeelding en aanvullende informatie. Laat u inspireren door deze tuinbeelden en onze voordelige prijzen. Het buitenleven speelt een belangrijke rol in onze woonbeleving en een boeddha tuinbeeld mag daar natuurlijk niet aan ontbreken.


Cm €48- afhalen in alkmaar verzenden op pallet €8- bezorgen en plaatsen ook mogelij. Nieuw Ophalen of Verzenden. Je tuin of balkon is een plek om te ontspannen en te genieten van het buiten zijn. Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan je buitenruimte. Koop een beeld voor in de tuin, groot aanbod van brons en beton.


In onze webshop treft u een zeer grote tuinbeeld collectie aan, zoals betonnen beelden, metalen beelden en kunststof beelden.

Geef eens een boeddhabeel dierenbeeld of ander tuinbeeld kado! Alle soorten, kleuren en maten. Met beeldenkado ben je altijd origineel. Leuk om te geven én krijgen.


Bezoek onze webwinkel om te zien waarom. Primrose streeft altijd naar innovatie en verbetering van haar producten. Bestel vandaag nog deze mooie boeddha blikvanger bij ThuisindeTuin. Verkoop en Levering door ThuisindeTuin. Veel mensen zijn reeds in het bezit van een mooi Boedha standbeeld.


Wat is nu mooier dan rust en vertrouwen uit te laten stralen binnen uw eigen tuin of interieur, dit door middel van een tuinbeeld ! U zoekt een boeddha-tuinbeeld ? U bent hier aan het juiste adres! Snelle levering Veilig achteraf betalen Uitstekende service. Sokkel Rank Zwart Terrazzo 70x25xcm. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Inmiddels is dit een grote collectie geworden van Graniet, Beton en Kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts