donderdag 21 juli 2016

Muur tuinkas

Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Vergelijk meer dan 2tuinkassen! Tuinkassen al vanaf € 295.


Professionele vochtbestrijding.

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Deze muurkassen kunnen tegen een muur worden geplaatst waardoor u ruimte kunt besparen in de tuin. Tevens is het gemakkelijk om electriciteit of zelfs een radiator door te trekken naar de. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken.


Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Bovendien wordt een kale muur prachtig opgefleurd met een muurkas van Royal Well, Juliana of Esschert Design. Muurkassen worden bij voorkeur tegen een vlakke en stabiele achterwand gebouwd.

In sommige gevallen is een schutting voldoende, maar in de meeste gevallen heeft een stenen muur de voorkeur. Deze tuinkas is ideaal om tegen de muur van je huis te plaatsen. Voor een gemakkelijke toegang zit er een grote schuifdeur in.


Voor optimalisatie van de ventilatie zit er ook een dakraam in de hobbykas. Het frame van de kas is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De holle polycarbonaat platen zorgen voor een goede isolatie. De Wallgarden muurkas is een prachtige tuinkas met vele mogelijkheden. De muurkas is perfect in de kleine tuin, op het balkon of aan de rand van het terras en neemt minimale ruimte in beslag.


Misschien wilt u uw tuinkas gaan gebruiken om bijvoorbeeld heerlijke aardbeien of kruiden in te kweken, of wilt u er tuinmeubelen in zetten zodat u al vroeg in het voorjaar van de lentezon kunt genieten? Een tuinkas van Fonteyn maakt het mogelijk. Bent u op zoek naar een tuinkas die aan uw muur bevestigd kan worden? Ons grote assortiment bevat vele muurkassen.


Ook krijgt u een eerste aankoop korting op uw muurkas! Bezorging in heel NL, BE en DE. Een muurkas is ideaal voor kwekers die graag dicht bij huis groente en fruit verbouwen.

Vanaf het vroege voorjaar kunnen groente en fruit worden verbouwd in de muurkas. Ruime keuze aan blokhutten en kassen. Kom langs in onze showroom!


U plaatst de tuinkas eenvoudig tegen een muur van uw tuin, waarop de kas op efficiënte wijze in uw tuin integreert. Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang kweekplezier. Afhankelijk van het model muur - of tuinkas , de lokale omstandigheden en uw persoonlijke wensen kan worden gekozen voor een bepaald type fundering. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Een muurkas wordt tegen een rechte wand van bijvoorbeeld uw woning of schuur geplaatst.


Dezelfde muur kan dan handig worden gebruikt om schappen of stellingen te dragen. Muurkassen gebruiken de warmte van de muur waartegen ze geplaatst zijn: ideaal voor het klimaat in de kas! Het zelf kweken van groenten, bloemen en planten in een muurkas is een zeer populaire en aangename tijdsbesteding die u veel plezier en voldoening geeft. De polycarbonaat muurkassen van Gardenmeister passen eigenlijk overal en zijn ideaal voor hobbykwekers met wat minder ruimte voor een tuinkas. Wilt u direct een tuinkas kopen?


Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Daar staan allerlei verschillende soorten tuinkassen opgesteld. U kunt met onze jaar tuinkas ervaring uw voordeel doen. Veiligheidsglas is aan te raden voor uw tuinkas. Dit glas voldoet niet alleen aan Europese standaarden, het is ook keer sterker dan standaard tuinbouwglas.


Mocht veiligheidsglas breken, dan zullen er kleine ongevaarlijke stukjes overblijven. In tegenstelling tot een vrijstaande kas wordt een muurkas geplaatst tegen een hoge en stevige muur. Hierdoor neemt de kas minder ruimte in beslag en is het dus de ideale oplossing wanneer er niet genoeg ruimte is om een vrijstaande tuinkas in uw tuin te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts