dinsdag 23 augustus 2016

Blokker mopset

De Vileda Ultra Max mopset box is een plat reinigingsysteem met microvezels, inclusief emmer met pers. Het is een dochteronderneming van de Freudenberg Gruppe, dat 1jaar eerder was opgericht. Met de Benson Mop hoeft schoonmaken helemaal niet meer lang te duren vanwege de katoenen mop die u erbij gebruikt. De katoenen mop weegt 1gram en maakt het effiecienter.


De dweilmop heeft een schroefdraad met een blauwe stokhouder.

Deze mopset van Leifheit Clean Twist is ideaal voor het reinigen van kwetsbare vloeren, zoals parket en laminaat. De emmer van liter is voorzien van een rotatiemechanisme waarmee de mop uitgewrongen wordt. Dit wordt in het binnenste van de steel gedaan.


Roterende mopset van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €4. Hierbij wil ik een klacht melden over Blokker : Het pedaal van de emmer met roterende gedeelte is afgebroken. Vind emmer mop op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De beste Blokker Huismerk aanbiedingen deze week op een rij.

Introducing the Vileda UltraMax: The mop that cleans the toughest dirt while keeping your hands dry! The 2-in-microfibre pad and the PowerZone allow for. Bij de Blokker 395Meestal is de turbo easywring in de aanbieding. Vergelijk meer Vloerreiniger aanbiedingen op Beste. Deze pagina toont u informatie over deze promotie.


Onderaan vindt u meer promoties over Schoonmaakproducten of van het merk Handy. Op zoek naar Vileda voordelig kopen? Bestel het hier snel en eenvoudig. Gratis levering vanaf €50.


LEIFHEIT Clean Twist mopset Complete set met emmer (l) en mop met revolutionair rotatiemechanisme voor een schoon huis in een handomdraai 27. ShopGun verzamelt alle aanbieding voor jou. Met een mop of mopset dweil je in een Ultramat Turbo van Vileda is een vlakke vloersysteem geleverd met een emmer met roterende pers.


Bekijk de folder actie van Blokker en koop direct met korting in de winkel. Afwijkingen in prijzen, teksten en afbeeldingen voorbehouden. Aanbiedingen zijn zonder accessoires tenzij anders vermeld. Ook als eerste de folder ontvangen?


Sie haben Fragen oder Anregungen zur Website oder unseren Produkten?

Nutzen Sie einfach unser Kontaktformular. Wir freuen uns auf Ihre Nachricht. Mopwagens van Imtras, Splast en Vileda.


De mop is wasbaar in de machine op C. Houd uw woning schoon met deze handige roterende mini mopset van Handy. Schoonmaken zonder bukken en vuile handen. Mopset LEIFHEIT Clean Twist. Looking for the latest offers from Blokker ? Huis en Inrichting, Overig. De roterende mopset is ideaal voor het reinigen van uw tegelvloer.


Met het voetpedaal slinger je al het water en vuil van de mop in de emmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts